Esramerym beyaz peynir tuzlu salatalik yiyorum sabahlari genelde öyle yiyipde cinsiyeti olan ne oldu ben iki kizimdada hep tatliydi
oglussannesiiii Esramerym vallaha çokta tuza kaptırma kendini bende başta aşırı tuzlu yiyordum şuan tuz yüzünden protein kaçağım çıktı az birşey o yüzden tuzu azaltın cinsiyete yormayın herşeyi çünkü batıl inanç bende yedim tuzlu kız olacaklar dediler erkek oldu vallaha
Fyzytt Bence ne yediğinizla asla alakası yok normalde ekşi sevmeyen ben hamileliğimin başından beri ekşi yiyorum çatır çutur tatlısız çikolatasız duramazdım mutlaka her gün yerdim hamilelikten önce şimdi tiksiniyorum ve oğlum olacak
Esramerym Fyzytt aynen iste ben günde bi paket cikolata yiyen biri olarakdan sorayim dedim tatli delisiydim iki kizimdada normal yasantimdada🤣 insan biraz tuaf oluyor
3_bebelianne @“Esramerym”#p37228191cinsiyet yemeye içmeye bakmıyor limonda yedim tuzlu erikte yedim tatlıda yedim kızım olcak
Meral_63 oglussannesiiii bende tuzlu ekşi çok tüketiyorum tansiyonum yüksek çıkıyor du tuzu az da olsa kestim 12+5 haftalık hamileyim 🥲
Esramerym oglussannesiiii aynen bacim ben dedigim gibi tatli delisiyim normaldede iki kizimdada bundada böyle asiri tuz isdeyince insan biraz sasirio
oglussannesiiii Meral_63 işte bende tansiyonum yükseliyor diye gittim protein kaçağım çıktı tüketmeyin vallaha hamileyim şuan diken üstündeyim hep birşey olacak diye korkumdan 2. Yi bile düşünmüyorum Allah yardımcımız olsun ❤️🙏
SuEr_Tu1512 Esramerym Hamileliğimin başından beri aşırı ekşi ve acı yiyordum, hep kız olur diye düşündüm ama sonuç Erkek😁
Esramerym SuEr_Tu1512 hayirli gelsin bacim benim daha yeni ben tatli kolik olarak eksi yedigim icin saskinim yoksa rabbim ne verirse bas göz üstüne hamd olsunki bizlere bu duyguyu tatiran rabbime
Asklim minnakhanimmm vücudunuzda bir değişiklik oldumu bende 11 haftalık hamileyim sanki basenlerim çıktı gibi hissediyorum
SuEr_Tu1512 Esramerym Aynen canım rabbim hayırlısını versin 🙏 Bende tatlıyı çok severdim ama hamile kaldığımdan beri doğru düzgün bir çikolata bile yemedim 🤷♀️