Feslegenyavrusu Adettendir, şükür bugüne kavuştum bende , Allah herkese nasip etsin. Gelir mi, ben de yazabilir miyim son 2 düzlüğü diyordum, şükür:)
momkrm19 Feslegenyavrusu aynıyızzzz benim de son 98 🫶🏻 sizin de ikinci bebiş galiba benim de öyle ve nasipse sezeryan olacak 🙏🏻 bebiş için hazırlıklar ne durumda? ben daha hiç başlamadım gibi bişey bu hafta liste yapacağım 🤓
Fatmet Selim_Alparslan ben normalden çok korkuyorum ve sezaryen olmak istediğimi soyleyecegim doktora fakat henüz doğum şekli ile ilgili muhabbetlere giri Girilmedi doktor açmadı ben de hiç sormadım internette gördüğüm kadarıyla çatı muayenesi falan yapildiginda doğum şekli ile ilgili konuşuluyormuş diye şimdiden doktora bir şey söylemedim 🥹🥲
Feslegenyavrusu momkrm19 yaa sağlıkla gelsinlerrr, ben henüz bir tırnak makası dahi almadım 😅 hiç hazirligim yok, ikinci diye rahatım sanirimm, siz başladınız mı hazırlığa? İlk cocuk kac yaşında ?
Selim_Alparslan Fatmet Anladım kuzum inşallah hayırlısı neyse o olsun 😊 benim normal dogum şimdilik inşallah oyle devam eder ilki normaldi çünkü dogum sonrasi inanılmaz rahat oluyor 🎀🎊
momkrm19 Feslegenyavrusu aminn bende de aynı rahatlıktan var hayırlısı olsun bakalım 😁 sadece iki takım kıyafet bir de Korbell çöp kovası aldım onda hevesim vardı 🤭 ilki 6,5 yaşında erkek , abisinin sakladığım hurçları ortaya döküp ne var ne yok bakıp bir eksikleri çıkarmam lazım ama çok üşeniyorum 🥹 sizin cinsiyetleri nasıl?
Feslegenyavrusu Kbrrr002 en son tarih 7 ekim diyor ama ilki sezeryandi bakalım bunda ne olur eylülün sonu muhtemelen, sizin belli mi?