arinmommy 40+2 haftadan selam. Stres , fiziksel mental psikolojik yorgunluk ve uykusuzluk beni tüketiyor var mı benim gibi olan
Asya1122 arinmommy 36+1 bende ve nerdeyse aylardır aynıyım ama son iki haftadır iyice bunaldım uyuyamıyorum dalamiyorum sürekli uyanıyorum
asena9 arinmommy ay maşallah haftanız gelmiş normal mi bekliyorsunuz 💖 35+3 gece 1 de uyudum sabah ın 5 inde uyandım horoz gibi uykular haram oldu bebem toplanıp duruyor huzursuz hissediyorum uyuyamıyorum 🫠
arinmommy asena9 evet:’) 41e kadar gelmezse suni ile alırız demişti doktor bakalım ne olacak ben de bilmiyorum
arinmommy asena9 erkek:’) bugün doktorla konuşup suni talep etsem mi diye düşünüyorum çok yoruldum ve sıkıldım
asena9 arinmommy egzersiz yapıyo musun squat yürüyüş hurma bitki çayı falan herseye rağmen gelmiyosa o zaman talep et bence🤍
arinmommy asena9 yapıyorum ya, istedim ama 2 gün sonra kontrole çağırdı. 41e kadar bekliycez dedi suni vericez suniyle de gelmezse sezeryan dedi
Anneyim6 arinmommy ayy aynı benim gibi sezeryan oldum ben ama bekledik 41+2 oldu suni alıp doğuracaktım ama olmadı açılma yoktu sunide aldım bananmısın demedi suyumda geldi evde inat çıktı kızım mecbur sezeryan oldum 🙈
asena9 arinmommy bizimkide erkek zaman 30. Haftadan sonra su gibi geçmeye başladı valla🫠 bi kızım var 3,5 yaşında akşam nasıl oluyo anlamıyorum bebişde baş geliş çok baskı yapmaya başladı ayakta fazla duramıyorum özetle çok zor 🥲 bugün doktordan çıktım 3 hafta sonra alırız dedi sezaryen olcak benim yine kısmetse 🤍
arinmommy asena9 Allah bağışlasın su gibi kolay olsun doğumunuz inşallah. Ben de iki kardeşim küçük kardeşimle aramda 4 yaş var o da erkek çok ideal bir yaş inşallah güzel zamanlar sizi bekliyor 🌸☺️
Seyma0323 35 haftalïk hamileyim.. maalesef dinlenmeye vaktim yokn:( 2,5 yasinda oglum gar ve gurbetteyiz kimsemiz yok. Herseye tek basima kosturuyorum
arinmommy zilannr25 sormayın 🥲 ben hep 38-40 arası doğururum zannediyordum hiç beklediğim gibi olmadı
asena9 arinmommy aaminn hepimizin kolay doğumları olsun canımm🤍 ayy çok mutlu oluyorum böyle yorumları görünce inşallah güzel olur, kızımın iyi bir abla olacağından eminim ama ilk zamanlar gözümü korkutuyor sadece o alışma süreci, belki kıskançlıklar falan
arinmommy Anneyim6 ayy neyseki sağlıkla gelmiş. Çok bekletiyor bebişler ya. Suyunuz ne zaman geldi acaba
arinmommy asena9 bben hiç kıskançlık yapmamıştım😄 sizin de sever inşallah ablalar daha anaç oluyor bir de yaşı da müsaitt