sednc0 civcivaslan benim biraz acı eşiğim düşük bir de açılma olmazsa diye korkuyorum suni sancı için iyi şeyler duymadım tamamen korkudan 🤗
___Ebruli___ sednc0 heyecan dorukta canım yaa 😅 içim içime sığmıyor Çarşamba günü kontrole gidecem büyük ihtimalle sezaryen tarihi alacaz dualarınıza talibiz ♥️ sağ Salim kucağımıza alalım inşaallah 😍🎁
sednc0 ___Ebruli___ ayy inşallah canım senin ikinci yine tecrübelisin az çok benim ilk olunca korku heyecan hepsi bir arada 😂 sağlıkla kavuşalım inşallah oğullarımıza 🩵
Temmuz16 Merveee1447 ay yıkama işlemlerine başla hemen iyice ağırlaşıyoruz zaten benim sadece valize koyması kaldı aslında pek işim yok ama elim gitmiyor 😂
sednc0 Temmuz16 kesinlikle katılıyorum gün attıkça atıyorsun yıkama ütüleme ayrı ayrı uğraşıyorsun bence
Kanye sednc0 bnki kanal ne kelime heryerde geziyor oğluşum resmen keşfe çıktı reflü ataklari uykusuzluk gecekirmesem miss
Esra11_10 sednc0 🥺temmuzda değilde duramadı geldi erkenden 20 günümüz vardı ah bu günler 1 saniyesi bile önemliymiş
Lagaliballah Esra11_10 banada 10 temmuz verdi ama protein kacagi var erken alacak galiba bebisi üzülüyorum gelişimi gerilemiş 5 gün hastanede yattim tansiyonum yükseliyor korku heyecan herşey var bende saglikla kucamiza aliriz inşallah 35+5 günlügüm bu arada
Esra11_10 Lagaliballah dikkat edin hastanedekiler elinden geldiğince durdursun bebeğinizi sizde hep yatın dinlenin inşallah tam zamanında gelir
Lagaliballah Kanye 37 de alcaklar ama gebelik zehirlenmesi var dua edin 37 haftaya kadar dura bilsin bebegim