hayatt11 Merve2408 bende ucuk gecirdim ve lenflerm sisti gebelikte ama iyidim hic birşeym yoktu ayakta geçirdim gecermi hala gcmezmi bilmiyorum
Merve2408 hayatt11 inşallah ikimizinde testleri temiz çıkar ve bebeklerimizi sağ salim kucagimiza alırız cinsiyeti öğrendiniz mi peki
kedili1anne Merve2408 Gayet yüksek ve güzel sonucun En aşağı 3-4 aydan önce geçirip atlatmışsın anlamına geliyor
Merve2408 kedili1anne inşallah canım bebekte bı sıkıntı olur diye korkuyorum bayağı ileri derece bı mantar enfeksiyonu geçirdim o zamanda bebeğin haftası çok küçüktü ve çok uzun sürdü iki ay falan sürdü
kedili1anne Merve2408 Olmaz balım olmaz Daraldığında bi ayetel kürsü oku yeter Benim içim çok rahat Bu enfeksiyonalr çoğu gebede çıkıyor hepsine birşey olsaydı ooooo rahat olun biraz
yasen1 hayatt11 gebelıgın ilk haftalarında yapmadıklarım siz Merve2408 e bu testi 5 haftada çıktı Bendede
batar Merve2408 testi ne zaman verdiniz sonuç ne zaman çıkıyor benden de istediler 6+6 hamileyim birsürü bir şey istediler
Merve2408 batar erken istemeleri iyi olmuş ben geç öğrendim 16. Haftada test verdim oda bı işe yaramadı hamileliğin başında verilmesi gerekiyomus