nazl15 bende gebeliğimin 31. Haftasındayım ilk başlarda başka özel bi hastanede doktora gidiyodum çok tatlı ilgili bi kadındı sohbet ediyodu anlatıyodu ama o kadar panikti ki bilgisiz olan ben onun paniğini gördükçe iyice stres yaşıyodum, devlete gittim orası zaten kaos doktorum iyiydi ama ortam inanılmaz kaotikti, sonra zaten doğum için gitmeyi planladığım ama sonlara doğru başlarım diye düşündüğüm melih hocaya hamileliğimin 10. Haftasında gittim ilk olarak o ilk doktorun bana panik yaptırdığı konuyu o kadar rahat ve sıradan bişey olduğunu anlattı ki sebepleri ile oh dedim ya buldum sonunda aradığım doktoru benimde hiç kilomu sormadıı ilk kan testimi bile 22. Haftamda şeker yükleme testi ile birlikte istedi kontrollerim tam sizin anlattığınız gibi geçiyor ben sorun olarak gördüğüm bişey varsa söylüyorum o açıklamasını yapıyor kısaca sonra ultrasona geçiyorum bi sonraki kontrole kadar gerekecek tahlil aşı vs onları söylüyor ve çıkıyorum yani demek istediğim iyi gidiyor herşey yolundaysa benim için çok okey bu randevular, hep içim rahat ve sasece bilmem gereken şeyleri bilerek çıkıyorum odasından evet yoğun bi doktor ama enerjik, rahat ve psikolojik olarak bende doğuma çok rahat hazırlanıyorum kendisi benim görümceminde doktoru onun rahatlığı ve yönlendirmesi ile ilk doğumu normal ve 1 saat içinde gerçekleşmişti. Tabi herkesin beklentisi farklı o konuda bişey diyemem bende henüz doğurmadım da ama herşeyin yolunda olduğunu bilmek ekstra stres yüklememesi aksine sürecin içinde olma ihtimali var olan şeyleri sıradanlaştırması benimde içimi rahatlatıyor ayy çok uzun olduu 😬hemen hemen aynı zamanda doğurcaz gibi sizinle sürecin devamında sizden haber almak isterim sağlıkla kucağımıza alalım bebişlerimizi 🙏🏻🙏🏻