Elznn Kızlar adetten sonra 4.gün yumurtalama testine başladım bugün 15.gün ama hep çift çizgi çıkıyor tam koyulaşma olmuyor. Neden acaba ?
tahamommy Elznn testlerini alt alta koyup atar mısın canımm, henüz yumurtlama olmamış olabilir stresten genellikle geç olabiliyor
tahamommy Elznn 26 da yumurtan çok büyümeden çatlamış canım sanki ya bakalım yapmaya devam et bende ilk yaptığımda çok geç yumurtlama görmüştüm, birde bidahakine innovita almayı dene daha hassas oluyor ve çizgileri daha güzel belli oluyor
tahamommy Elznn tam bilmiyorum ama yumurtanın kalitesi ile alakalı oluyor kimisinde 17 mm de döllenebiliyor canım
Elznn mrp2023 geçen ay doktor başlangıcı dedi ama korunmayı bırakana kadar hep düzenliydi reglim bıraktıktan sonra düzensizlik başladı
mrp2023 Elznn amh değeriniz kaç? Pcosta her ay yumurtlama olmayabiliyormuş bendede pcos görünümü vardı ama iki çizgide koyu oluyordu
Nasipse-6 mrp2023 sizin amh kaçtı bende de pcos görünümü var hormonlar normal adetim düzensiz hsg de çektirdim bir sorun yok ama 1 yılı geçti gebelik olmadı siz ne zamandır deniyorsunuz
mrp2023 Nasipse-6 4 küsürdü amh, rahim filminde tüpler açıktı rahim y şeklindeydi perde vardı histeroskopi oldum eş faktörü vardı tüp bebek yaptırdık negatif sonuçlandı 2.tüp bebek tedavisiyle pozitif sonuç aldık cok sükür şimdi 31 haftalığım ☺️
Nasipse-6 mrp2023 ayy ne güzel hayırlısıyla alın kucağınıza 🙏🏻 benim eşimde de varikosel var ne kadar süre deneyip tüp bebeğe yöneldiniz peki
mrp2023 Nasipse-6 4-5 ay sonra ben kontrol olup bi sorun çıkmayınca eşimde test verdi biz sağlık personeliyiz bu konularda hersey elimizin altında imkan olunca en azından testlerimizi yaptırıp bekleyelim dedik iyiki yaptırmışız test sonuçları aşılamaya bile elverişli değildi tüp bebekte zaten kesin çözüm değil ne zaman kaçıncı denemede tutacağı malesef belli olmuyor