260814 Busearassu sepet beşşik aldm yatağımın kenarına koycam gelince park beşşiğini abimler ve ablamlar almştı hemen yırtıldı ve kullanm hatası dendi ve hiç kullanamadılar atmak zorunda kaldılar
DrElf Busearassu Bende kararsızdım park beşiğe karar verdim , araştırılırım henüz hangi marka iyi diye
merii07 Busearassu bizim tanidigimizin kizi 4 yasinda hala onda yatiyomus. Oyun alanı falan da oluyomus ya. Çok rahat ediyorum diyo
Asell2019 Busearassu ben sepet beşik aldım canım hem yatak odamada gayet rahat sığdı inşallah biraz büyüsün zaten yine degişeck o yüzden ilk başta hem büyük hemde pahalı bişey almaya gerek yok bence
Mevadad Jokerden soobaby aldım ucuz diye. Beşik güzel ama gıcırtısı var sallarken. Bebek tahatsız olmuyor ama aklınızda bulunsun
Ferihan Busearassu https://www.hepsiburada.com/babybee-dogal-anne-yani-besik-krem-60-x-120-cm-p-HBV00000F8OCX?magaza=Hepsiburada Bizde buna bakıyoruz ♥️
Englishteacher Busearassu park yatağı kullanışlı bulmuyorum bebek ağladığında sürekli kalkıp çocuğa müdahale etmen lazım. Ahşap anne yanı beşikler var hem büyük boy 3-4 sene kullanılcak tarzda bence onlardan düşünün
Gulay123 Busearassu sepet beşik koydum yatak odama bir de sunny baby mini park yatak aldım portatif sallanbiliyor her yere taşınıyor