Aleyzeee Şafak kaç kızlar bizim son 65 ilk nts kaçıncı haftada bağlandınız hastane çantanız hazır mı?? Benim hala eksiklerim var çantam vs. Hiçbir şey hazır değil 33. Haftadan sonda cantayi hazırlamayı düşünüyorum sizde son durum ne
mor_menekse1 Aleyzeee sağlıkla gelsin bebisiniz 222 gün var daha 😁 zaman asla geçmiyor kızlar nasıl gecicek:)
ErsBegAs Aleyzeee son 45 diyebiliriz 🤭 çantanın yarısı hazır 🫣 salıdan itibaren annem her gün gelip evi temizleyecek o ara çantayı hazırlarım ben de 🤭 33te ilk Nst girdik 🤗 odası hazır ama temizlik gerekiyor
Zeynep0742 Aleyzeee son 67 🥰 alışveriş bile bitmedi , çantada hazırlayamadım daha sıcakta biseyler yapmak çok zor geliyor
Aleyzeee 2bebelianne sayılı gün çabuk geçiyor bir bakmışsın 50 gün kalmış 😂 sağlıkla al kucağına inşallah ❤️
Yetersukrbck_0618 Aleyzeee son 33 35+2 geçen hafta ilk nst me girdim çantam da hazır şükür bekliyoruz sağlıcakla inşallah hepimiz kucagımıza alalım 🙏🌸
Guneselif0 Aleyzeee son 40 gün hastane çantamızda 2 parça eksik bu hafta tamamlayıp kapatıyoruz inşallah herkese tek avazda kolay doğum diliyorum
btl-34 Aleyzeee son 48 ama sezeryan olacağı için biraz daha az vaktimiz 🥹 33+1 im şuan. İlk nst ye 32+4 de girdim. Kıyafetlerimizi yıkamaya başladım sadece 🫣
btl-34 essemnur aa maşallah size ben geç kalmışım sanırım ya🫣😁 cinsiyeti ne bebeğinizin ☺️ nasıl gidiyor hamileliğiniz☺️
byk0606 Son 17 benimde… 🥲 25 gün falan kala herşey tamam oldu çok şükür gelmeden hazırlıkşar bitti diye seviniyorum 😂
essemnur @btl-34 Erkek☺️ iki gündür karnımın alt tarafında ara ara sancı oluyor doğum şekli henüz belli değil
btl-34 essemnur benimki de erkek yalancı sancıdır sanırım bende de öyle oluyor arada toplanmalar oluyor bi nefesimi kesiyor😁 pozisyonu baş aşağı mıı