Meral_63 Durumlar nasıl sizde ben halsizlik mide bulantısı devam ediyor cinsyeti öğrenen varmi 12+4 haftalık hamileyim 🥲
[silindi] Meral_63 halsizlik, hiçbir şey yapmak istememe devamm bin şükür ama her halimize 🥲 11+3 olduk bizde 🐣
Leontiine Meral_63 13. Haftama girdim bulantı istifra devam sabah serum yedim onun sayesinde şimdi az da olsa rahatım anca öyle toparlanıyorum :( cinsiyetini bu gece öğrendim😍😍
Pinaraydin_2969 Meral_63 12 haftalık olduk çok şükür halsizlik uyku hali mide bulantısı devam ediyor ama azaldı bence ya önceki haftalara nazaran 🙂↔️
Ilgaz01 Meral_63 10 haftaligim bilmiyorum cinsiyeti ilk bebeğime göre gebelik farklı bilmiyorum siz öğrendiniz mi
AysuPolat Merhaba ben ağustos annesi olacağım inşallah sağlıkla gelain bebişlerimiz cinsiyetini öğrensiniz mi bizim kızımız olacak şükür 🥰 gökkuşağı bebeğimiz iki kayıptan sonra gelen mucizem 🌈
Meral_63 Leontiine hayırlı olsun inşallah Rabbim gönlümüzden geçeni nasıp etsin mide bulantısı cinsiyetle alakası varmı
Leontiine Meral_63 ben inanmıyorum ya benim akrabam 2 kız doğurdu ikisinde de 9 ay kustu bende hep istifra ediyorum ama bebiş erkek