1kovakizi sbl_33 benim ilk başta minik minik kahverengi doku ve leke şeklinde başladı bir defa kırmızı/pembe gibi bi renk geldi ve düşük riskin var denmişti 5.haftadaydım
A_T_B142601 sbl_33 benim yoğun akıntım vardı şeffaf sonra sancı başladı açlık kırmızıydı hastaneye gidesene kadar adet rengine gelmişti kanamam asıl 7 haftalık olmam gerekiyordu ama 5 haftalıkdim
Sevila59 sbl_33 6 haftalıkken kırmızı yoğun şekilde olmuştu kalp atışını duyduk fakat hala devam ediyor gelişmemiş dediler kürtaj olacağım sanırım sizin kırmızıya döndü mü?
[silindi] İlk gebeliğimi düşük yaptım malesef. İlk başta kahverengi lekelenmem oldu sonra kırmızı renge dönüştü, hastaneye gittiğimde kalp atışı durmuş diyip kürtaja aldılar
minigimherseyim_ sbl_33 ver ben iki kez düşük yaptım ikiside o şekildeydi maalesef ama herkeste aynısı olacak diye bir şey yok tabi 🙏
Bbaysalerdogan minigimherseyim_ ben de bir şey sorabilir miyim? Ben de 7.haftamdayım. gecen hafta kalp atışı gördük alttan muayene oldum. Kahverengi lekelenmem vardı. Muayeneden eve gelince kırmızı kanamam oldu 2-3 gün. Sonra tekrar kahverengiye döndü lekelenme çamur şeklinde bazen. 3 gün sonra kontrole gidicem ama. Sizce düşük belirtisi midir? Yani kırmızıdan kahverengiye döndü diye içim biraz rahatladı ama düşük olsa yine de kahverengiye döner miydi hep kırmızı mi devam ederdi acaba bilginiz var mı?
Ozzz41 Bbaysalerdogan kırmızı ve yoğun bir ağrıyla devam ediyormuş bi süre sonra pıhtı düşüyormuş kanı durmuyormuş hiç benimde düşük tehlikem vardı hala lekelenmem devam ediyor benimde 4. Hafta oldu kanama geçireli ağrın ve pıhtılı kanaman yoksa çok korkma derim
[silindi] sbl_33 bir gün içinde kırmızıya döndü kırmızıya dönünce ilk gördüğüm an kadın doğum acile gittim orda da direkt kalbi durmuş atım yok diyip kürtaja aldılar
Bbaysalerdogan Ozzz41 ağrım da yok pıhtı da yok. Lekelenme ne zaman biter doktorunuz sebep ya da uzun süre devam edebilir dedi mi acaba? Benim kontrolüm çarşamba günü aktif kanaman ve ağrın olursa gel demişti onun dışında gecen hafta kalp atışı duyduk bu hafta kontrole çağırdı tekrar. Lekelenme bebekte bi sorun olduğunu göstermez inşallah
Ozzz41 Bbaysalerdogan yok hayırr lekelenme bi sorun olduğunu göstermiyormuş ama lekelenme süresi için net bi süre vermedi tanıdığım bi ebe var ondan fikir aldığımda 4-8 hafta arası sürebilir çok normal demişti. Doktorum da uzun da sürebilir yarın da kesilebilir içerdeki kan ne zaman biterse duracaktır demişti biraz olsun için rahatlasın stres çok kötü bu dönemde sbl_33 Bbaysalerdogan