Serom halitefe ay gittim geldim canim ragim agzinda yara ve yirtik oldugunu soyledi dr tedavi etti fitil verdi geldim bakalim gercekten internette bostan yere sikayet varmis cok memnun kaldim iyi ki seni dinlemisim tesekkurler canim 🤗
oglussannesiiii Serom peritonoloji bölümleri pahalıdır oturduğunuz şehirde sehir hastanesi felan varsa bide oralara sorun soruşturun isterseniz
Tgbkts Serom universite ve devlet hastanelerinde ucretsiz. Universite hastanesinde bazen ozel muayene olabiliyor o ucretli oluyo oda elazigda 980 liraydi cuzi bir tutar yani
Meri3535 Serom bi sıkıntı varsa devlette ki normal kadın doğum doktoru alan açıyor o şekilde randevu alabiliyorsunuz. Benimki çok farklı oldu ben direkt acilden girip yatış yaptığım için takipli hasta olmuştum.
Papatyael47 Meri3535 nasıl alıyoruz acaba bende doktortadan istemiştim açmasını yani nasıl belli oluyor 182 ymi arıyoruz yoksa direk MHRS dedn beli oluyor mu
skr0306 Serom Erciyes fakültesinde Fatma Özdemir var alanında çok iyi bir doktor ve çok ilgili ben iki gebeliğimde de onunla devam ettim aralık ayında muayene ücreti ile beraber 2 bin tl vermiştim detaylı ultrasona bilgin olsun canım
Serom skr0306 detayliya iyiymis valla nasil randevu aliyoruz hic gitmedim ben fakulteye ya detayli ultrasonun adi baska oluyor ya bilmiyorum nasil yapacagimi ki zaman yaklasiyor detaylinin
skr0306 Serom canım ben takipli hastası olduğum için bana kendisi randevuyu verdi sen istersen bi hastaneyi ara yada doktorla görüş o sana randevu veririr
Meri3535 Papatyael47 MHRS ye girdiğiniz de perinatoloji bölümünü seçip randevu bulunan hastanelerin listesine ulaşabiliyorsanız açılmış demektir. Listeden gitmek istediğiniz hastaneyi bulup doktor aratırsınız.