Arzum_arda_doruk Anniskoo0634 39+2 ve Antalya nın tatil köyünde yaşıyorum çok çok sıcak yürüyüşe çıkamıyorum artık haliyle evde klimanın altında sürekli yatıyorum. Hareket de edemiyorum nasıl açılmam ilerleyecek bilmiyorum bende de hiç bir belirti yok yürüyüşe çıkınca da zaten alttan bebek düşecek gibi hissediyorum çok zor çok
prenseslerblogg Anniskoo0634 hurma ananas tüket canım merdiven in çık bol bol zaten 40 dan sonra mecbur gelmesi gerekiyor dayan az daha :)
prenseslerblogg Zeynepsinejan ne kadarlıksınız pilates topunda bol bol hareket yapın bebeği kanala yönlendirecek yani bende çok işe yaradı umarım sizde de yarar
prenseslerblogg Anniskoo0634 evet canım nişanın gelmiş hadi gözün aydın bir iki güne başlar doğumun ben ertesi gün doğurmuştum 🫠
serap28 Anniskoo0634 Bugün bnde yaşadım aynı şeyi sarı kahverengi sümüksü bi akıntı benim 3 üncü doğumum olucak ama her doğum farklı oluyor haliyle şuan bi ağrı bi sancı yok hafif belimde var sadece inşaAllah hayırlısyla gelirler
Ahsendines Sosyalmomm evet yapıldı bugün korktuğum gibi bişey de olmadı klasik alttan muayene çok çok hafif ağrı oluyo 3 5 saniyede bitti. Bakalım tetikleme vs olur mu hafif lekelenme olabilir dedi o bile yok şuan
serap28 Anniskoo0634 bnde ev süpüryorm işimi balledeyim bnde çıkıcam merdiven inip çıkıcam inşaAllah vakti saatinde sağlıcakla kavuşalım☺
babyhc bende de aynı durum ne sancı var nede bebeğim kanala giriyor baş aşağı duruyor ama nasip bakalım sağlıkla gelsin bebişlerimiz en güzel zaman da çağımızın sorunu bu sanırım normal doğum yapamamak
Anniskoo0634 babyhc benim nişanım geliyor artık 39 + 3’te sen kaç haftalıksın sen de öyle bir durum yok mu
Hemsireezo Pinar59 evet sabah 10.26 oğlum doğdu. İnanılmaz güzel şeyler hissediyorum. Sorunsuz pozitif bir spinal anestezi geçirdim. Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah 🙏 sorduğunuz için çok teşekkür ederim iyi ki varsınız🫶🏼
dcz Benimde 38+5 yarın kontrolüm var biraz baskı da var aşağı doğru ama ne nişan ne hissedilir sancılar yok. Evdede sürekli hareket halindeyim temizlik işi çıkarıp duruyorum ama doğurcak gibi de hissetmiyorum 😅 hayırlısıyla gelseler bebişler 🤰🏻
Merhabadunya Anniskoo0634 38. Hafta geldi benim nişanım şuan 39 dayız 38+3 de alttan muayene etti ama gelen yok bende😏
Zeynepsinejan Gamzehamile bol bol ceviz avokado haşlanmış yumurta direk bebeğe gidiyor Çoban salata yeşillik bol son 2 aydır ekmeği de kestim 28. Haftaya kadar aktif hareket liyim sonrasında ağırlaştım şeker var bir de mecbur daha dikkat ediyorum