Alperenbusra Sevgili anneler ilk doğumum sezeryan oldu şimdi ikinci hamileliğim 16 haftalık hamileyim. Bebek hareketlerini nezaman hissetiniz sezeryanın etkisi olur mu Bebek hareketlerini hissetmekte konuda fikirlerinizi öğrenebilirmiyim
Fahriye41 Alperenbusra 2. gebeligim 20+6oldum hala hissetmem istemsiz korkuyorum yarın detaylı ultrason var inşallah kötü bir sonuç almam
Ayse10 Alperenbusra 17. Haftada hissettim ufak ufak, siz de hissedersiniz en kısa sürede, hatta ben epey stres yapmıştım 2. gebelikte daha erken hissediliyo diye yazanlara çünkü nasıl oluyo bilemiyorum da 13.14. Haftada hissettim diyenler çok fazlaydı🤷♀️
Alperenbusra Ayse10 evet onlara bende şaşıyorum ya ilk hamileliğimde damar atması gibi hissederdim ama bunda oda yok ki ilk hamileliğimde 13 14 te hisserdim damar atması gibi hareketlerini
Fahriye41 Alperenbusra Amin inşallah ya istemsiz korkuyorum acaba niye hareket etmez diye Allah yardımcimiz olsun 🥹
Miranne Alperenbusra ikinci gebeliğim. 17. Haftadayım. Sırt üstü uzanırken hafif bi şeyler hissediyor gibiyim. Ama ayaktayken hiç hissedemiyorum.
Alperenbusra petronix ayy evet ilk hamileliğimde daha manyaktım tatlı yerdim hareket etmezse doktorun yolunu tutardım 😀
Busra_3458 Gebeliğim 16. Haftada hissettim kalp atışı gibi hareketlerini ama arada şimdi 24 girdim gece uyandırıyor sert olduğunda
Bonnusimo Alperenbusra herkes ikinci gebelikte daha erken hissediliyor falan diyince bende tedirgin olmustum 20.haftada çok hafif hissettim yani detaylıda sordum hatta plesantam öndeymiş bebekle karnımın arasında yastık görevi görüyor az hissedersin yeri değişmezse demişti 34teyim hala doğru düzgün hissedemiyorum değilmediği için yeri
SuEr_Tu1512 Alperenbusra 16.haftada pıt pıt şeklinde hissettmiştim. 18.haftada çok net hissettim. Şuan 21+5iz dışardan bile belli oluyor 🥹🥰
Fahriye41 Alperenbusra aynen öyle canım çok şükür bugün detaylisina gittim gayet sağlıklı dedi doktorum rahimde ters durduğu için hissetmemen normal dedi bu hafta hissedersin dedi 🤗
Miranne Alperenbusra bendede çok dikkatli vucüdumu dinleyince nadir oluyor. Yorulduktan sonra uzandığımda falan. Bence haftamıza göre normal. Birkaç haftaya net hissederiz inş
petronix Alperenbusra Bende öyle 30 haftalık oldum birgün fazla etmese tatlı yiyip soluma uzanıyorum eşimede bugun fazla atmadı diyorum 😂😂 başlıyoruz onu dürtmeye