Ebru_suat Merhaba hanimlar 33+1 günlük gebeyim ve yarım saatir ara ara baski ve ağrı oluyor vajinaya baski oluyor sezeryan olacak doğumum yalancı sancilar mi acaba
Haticesy Ebru_suat bende 31+4 teyim aynen yaşadığınızı dünden beri yaşıyorum tek değilmişim burda bekleyeceğim benide aydınlatan olur belki 😰
asafmom-22 Ebru_suat 32hafta olarak Dün gece 4 den beri regl ağrısı gibi şiddetli değil ama geçmeyen ağrılarım vardı öğleden sonra geçmeyince 3te hastaneye geldim ağrılarım düzenli ve yüksek çıktı. Serum verdiler eğer geçseydi çıkacaktım geçmedi ve tekrar edince yatışımı verdiler
Ebru_suat Haticesy Gerçekten insan korkuyor bir an birşey olacak kaygısı var rabbim yardımcımız olsun inşallah sağ salim kucağımıza alalim miniklerimizi
Ebru_suat deletedmom43191 inşallah öyledir hayla ara ara devam ediyor bacağıma vuruyor kitleniyorum sanki
Ebru_suat asafmom-22 şuan bende de ayni şeyler var korkuyorum sizede geçmiş olsun inşallah zamaninda alırsınız sağ salim kucağınıza
igvescarim asafmom-22 Mrh karın ağrısı mıydı? bende 29+3 sabahtan beridir karnım ağrıyor arada da saniyelik bir ağrı giriyor o saniyelik ağrı 5 sn devam etse dayanamam kesin. Sonra ağrı biraz geçer gibi oluyor yine tekrarlıyor
asafmom-22 Ebru_suat teşekkür ederim benim ikiz olduğuniçin şiddetlenmesini beklemeden hastaneye geldim sizde ihmal etmeyin kendinizi sizede çok geçmiş oldun inşallah sağlıkla hepimiz alalım kucağımıza
igvescarim asafmom-22 geçmiş olsun inşallah vakti zamanında sağlıkla sıhhatle huzurla bebeğinize kavuşursunuz 🤲🏻🤍
Haticesy igvescarim henüz gitmedim cuma günü rutin kontrolüm var dedim 1 gün daha bekleyeyeyim yarın geçmezse erkene çekeceğim 🥹