Tazeannecik01 Kizlar yarın 22. Haftaya giriyoruz inşallah ilk gebeligim hareketini bir gün çok yoğun hissedip diğer gün az hissettiğim oluyor normal mi siz Nasılsınız
Dilan-dag Tazeannecik01 kızlar bende 20+4 karnımda bazen seyrilme oluyor acaba bebek hareketimi tam anlayamıyorum bazen de kalp atımı gibi oluyor normal mi bu haftada böyle hissetmem ikinci gebeliğim benim ilk gebeliğimde 18 haftalıkken sonlanmıştı
Tazeannecik01 Dilan-dag benimde kalp atımı gibi oluyor muhtemelen bebek hareketidir ilk gebeliginiz neden sonlanmisti belirtiniz var mıydı agri sancı gibi
Dilan-dag Tazeannecik01 hayır canım 16 haftada gittiğimde bebeğin suyunun bittiğini öğrendim idrar yolu enfeksiyondan dolayı kese patlamıştı artık ve bebeğin gelişimi durduğu için sonlandı
Tazeannecik01 Dilan-dag yaa Allahim bunu sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benimde ilk gebelihim 10. Haftada sonlanmisti
Dilan-dag Tazeannecik01 çok teşekkür ederim Allah razı olsun inşallah hep beraber bebeklerimizi kucağımıza alalım 🙏 bu yüzden basen alt karında seyrilme oluyor bazen de kalp atımı oluyor acaba bebek hareketi mi diye düşünüyorum
Zeynep0742 Dilan-dag bende ilk kalp atımı gibi hissettim sonra güçleniyor. Şuan 30. Haftadayiz dövüyor gibi beni. Bazen acıyor vurunca 😄
dalginkiz Tazeannecik01 anladım canım ben daha 7 haftadayım çok sabırsızım bir an önce hissedebilsem keşke
Seval392 Tazeannecik01 ben de 20 +3 im dün ilk defa hissettim hareketini hiç hissetmemiştim korkuyodum anne ben burdayım dedi minik