Falan Arkadaşlar göğsü küçük olan biriyim .Uçlar aşırı belirginleşti büyüdü .Süt sağma makinası almalı mym ve sizce hangisini almalıyım.
Ftm2025 Falan ben aldım trendyoldan Acura marka uygun fiyatlı birşey bence alınmalı ilk an süt gelmese filan sağmak gerekir sonrasında da işiniz olsa sağıp birine bebeği emanet etmek için lazım
hamcokelek33 Falan kiwi nin elektrikli olanını tavsiye ederim ilk günden beri elim kolum resmen. Sezeryan sonrası 4. Gün geldi ama sürekli sağdım öyle geldi. Şimdi de süt arttırmak için kullanıyorum
Ipek0z Falan ben lansinoh manuel pompa kullandım çok memnun kaldım hem de ikinci el almıştım dolap uygulamasından kısmetse ikincisinde de aynısını alıcam ilki depremde enkazda kaldı. Kesinlikle öneririm 🤍 elektriklileri hiç denemedim ama onun için bir şey diyemem.
Talentedmom Falan bence almak lazım göğüs ucuyla ilgisi yok onun bazen süt çok birikiyor çok ağrı ve mastit yapıyor o yüzden sağmak gerekiyor mutlaka eğer göğüs ucunuz küçükse silikon meme ucu alın bulunsun
Ipek0z Falan mükemmel bir çekiş gücü vardı. Sütüm de çoktu 3 kez mastit oldum, o pompa kurtardı beni dünyanın en zor şeylerinden biri mastit olmak bence. O tıkalı göğsü bile açtı yani ve her seferinde 1-1.5 biberon süt çıkıyordu tek göğsümden