Dadas Civcivim33 testte göre evet 🥰❤️ inşallah kanda da çıkar ♥️🌸 sağlıkla var olup sağlıkla gelsiiiiin 🤲♥️
Celestial Civcivim33 ayy ben de böyle öğrenmiştimm hemen bi kan testi verinn gözünüz aydın inşallah sağlıkla devam eder süreciniz 🎉🌸
Juniorr Civcivim33 bende bu testle aynı şekilde öğrendim ve belirtim yoktu çok yanılma olmuyor bu testte hayırlı olsun inşallah kan verip netleştirin
Civcivim33 Juniorr yarın ilk işim kan vermek olacak bakalım hayırlısı olsun çok net çıkmaması beni tereddütte bıraktı sadece 🤷🏻♀️
MnvAkcl Civcivim33 Benim 1 günlük gecikmede böyle silik çıkmıştı ben de emin olamayıp üst üstte 4-5 kere daha yapmıştım 🤭 öbürsü gün kan verdim yüksek çıkmıştı bhcg inşallah sizin de öyle olur 🙏🏻🙏🏻
Juniorr Civcivim33 benim yaptığımda da silikti çizgi net değildi beta 174 çıkmıştı inşallah sizinde öyledir
Civcivim33 Petunyaela hayır bugün olmam gerekiyordu bat 29 gösteriyordu takvimde son iki aydır adet düzenim değişti geç olmaya başladı zaten normalde 24 günde bir düzenli olurdu dayanamayıp bugün yaptım testi
Civcivim33 Petunyaela amin inşallah canım teşekkür ederim 🙏🏽 yarın kan vercem ama salı günü sonuç çıkar ( sağlık ocağında )
Civcivim33 ErsBegAs yok canım ilk defa farklı bir marka aldım Dr.Prüfer One Step İlk Adım daha önce hiç duymamıştim bile umarım doğrudur 😃😃