Ftm2025 Anniskoo0634 benim bebeğimin bel çevresi 2 hafta geriden geliyor en son 31+ 5 te gittim doktora 1700 gramdı doktor zayıf bir bebek dedi şuan tam 34 haftayım yarın kontrolüm var umuyorum ki 2300 olsun 🥲
Anniskoo0634 Ftm2025 normal de eğer normal soğuma uygunsan , sezeryana almıyorlar diye biliyorum keyfi sezeryan yok ama bazı durumlar da sezeryan oluyor mesela bebek bas gelişli değilse yada kilosu fazla ise gibi yani
Addile Anniskoo0634 dokuz ay yattık doğuramadkk çocukda gelmek istemedi sezeryan oldu askere gitcek yakında diye😂
Ftm2025 Anniskoo0634 yarın randevum var daha önce durumumu anlatmıştım doktora çatı muayenesi yaparız 34 te yaptıramazsan zaten sezeryan olursun dedi ben yarın hiç o toplara girmeyelim beni hırpalamayın ben çatı muayenesi istemiyorum sezeryan planlayalım dicem inşallah kabul eder
yeni1annnne Anniskoo0634 egzersiz yapın erkeni geci bilmem ama yata yata hamilelik yaşadım aşırı kilo aldım ıkınırken çok zorlandım 1.5 saat sürdü ıkınmam nefesim tıkandı bir daha hamile kalırsam ne yürüyüşü ne de nefes egzersizlerini ihmal etmem
Minikmercimek_ yeni1annnne bende yatarak geçirmiştim gebeligimi sıcaklardan zorlanöıstım. Doğumum çok rahat geçti dediğiniz gibi nefesini yonetmeyi bildiğin sürece çok rahat gececktir bende öyle oldu
Fatmablt1 Anniskoo0634 40+1 de suni sancı ile normal doğurdum çok hareket de etmedim ama son iki haftada hurma kekik çayı ananas yürüyüş merdiven ılık duşlar denedik hiç acilmam olmadan sancı bile hissetmeden yatış yapıldı fitil ile sancı başlatıldı 7 saat içinde doğumum oldu doğum anım 10 dakika sürdü epiduralli oldu ama güzel geçti
Minikmercimek_ Anniskoo0634 hiç yürümedim geçen sene sıcaklarda hep yattım😀😀 38+3 de sabah başlayan sancımla akşam üstü dusumu alıp saçımı örüp suslenip püslenip hastane geçtik suni sancısız kendi sancımla gece 3 gibi doğum yaptım. Çevremdeki herkes yürü hareket et vsvs doguramıcan falan dediler ama doğurdum işte😀😀
yeni1annnne Minikmercimek_ sizin adınıza sevindim ama ben çok rezil oldum o yüzden bir daha Rabbım nasip ederse çok dikkat edeceğim