Saraylokumu Kızlar temuda böyle bir ürün var. Doğumda bebeğimize ve bize takılan bilekliği bu şekilde hatıra olara saklayabiliyoruz. Ben alacağım. Belki beğenip sizde alırsınız. 😊 farklı versiyonları da var temuda. Girip bakabilirsiniz 🤗 Çok güzel bir anı bence
Yazmelegi_ Saraylokumu bende böyle yaptırdım fikir isteyen olursa ❤️ instagramdan yaptırdım emoji olan yerde kızımın resmi var
NoName_ Pinar6161 trendyoldada gördüm aynısını,farklı çeşitte var favoriledim bende alacağım,doğum hatıra panosu diye yazın aralarında göreceksiniz
Saraylokumu Pinar6161 Mesela doğum bileklik tutucu veya doğum anı tahtası diye aratırsanız çıkar. Göründüğü gibi geliyor temudan çok sipariş verdim ben ☺️
Pinar6161 Saraylokumu temudan bende alışveriş yaptım çok. Bunu nasıl aratacağımı bilemedim. Çok güzelmiş bu arada teşekkürler ✨
NoName_ Saraylokumu ama temuda belli bir limit varya o yüzden trendyol gibi bi yerden almak daha kolay gibi geldi 🥲
a-koroglu NoName_ limit ne kadar biliyor musunuz benim sepetim 4k suan limit olduğunu bilmiyordum limiti geçince gümrükten mi geçmiyor ürünler
NoName_ a-koroglu 1300küsür sanırım maks limit ayrı ayrı sipariş verebilirsiniz sanırım tam bilemiyorum sipariş vermeye çalıştığnızda 4kyı onaylamayacaktır büyük ihtimal
a-koroglu NoName_ teşekkür ederim 🌸 sanırım siparişte de sınır varmış ayda 4 yada 5 kez sipariş verebiliyormuşuz saçmalık biraz