mm_m954 şimdi son regl tarih 1 haziran başladı 6 biti 13 haziran pik gordum daha bu markada hemen çizgi çıkarmadı HCG hormon acaba Yeni mi yükseliyor idrarda gebelik şansı var mi bu ara ilk idrar değil çok acık rengi nerdeyise renksiz idrarda yaptım
dilaadeniz21 mm_m954 ben ilk fotoğrafta çok silik bir çizgi gördüm ama maalesef testlere de çok güven olmuyor en iyisi kan verin🙏🌹Umarım hayırlısı olur ve bebiş vardır ❤️🩹
mm_m954 Cimcime30 yarın bida yaparım çok sulanmış idrar oyile yaptım merakdan 2 tane aldım henüz regl olmadım bı kaç gün daha olmasam doktora gitmek zorundayım sebebi ne
mm_m954 mother2 3 den beri lekelenme var arada bı kesiliyor bilmiyorum regle doner büyük ihtimal ama aşırı açık pembe
mm_m954 dilaadeniz21 canm regl oldum ya merktan test yaptım kesinkle silik çizgi kanmayın yine çıkardı
dilaadeniz21 mm_m954 bende bu ay iki kere yaptım benimki seninkinden çok koyuydu kan verdim negatif sonra zaten regl oldum ama kendime söz verdim bir daha test almayacağım diye çünkü büyük bir hayal kırıklığı 🙁