Asenak Merviny âmin inşallah bundan sonraki zamanlar hepimize daha kolay olur bir an önce kavuşuruz bebelere
Bububu Merviny hamileyken parol içilebiliyor sonuçta içebilirsin bence. Geçmiş olsun bugün çok mu yordun ki kendini neden ağırıyor ?
Merviny Bububu ben hic dinlenmedim galiba ilk iki gun haric. bugun de cok ayakta durdum simdi daha iyiyim 😊
Alin123 Kızlar benim opu dan sonra 3. Günüm bugün . Hâlâ kaşık ağrılarım var . Normal mi sizce . Sizde de oldu mu
Asenak anka01 neredeyse hiç belirtim olmadı sadece birkaç gündür kahverengi lekelenme oluyordu çok az, bir de alakası var mıdır bilmiyorum ama kedimi kokladığımda çok pis koku veriyordu normalde bebek pudrası gibi kokar ama bana koktu
Htcbyttt Asenak koku meselesini bende yaşadım en hassas olduğum konudur koku asla parfümsüz deodoratsız durmam asla ter kokmazdım hamile kaldığımda ilk üç ay aşırı bi koku alıyordum kendimden kış olmasına rağmen sürekli yıkanıyordum ama geçmiyordu sanki koku yükselen hormondan kaynaklı
Htcbyttt Merviny canım sen naptın test gününü bekliyorsun hala dimi yoksa yaptınmı test çok merak ediyorum senide
Merviny Htcbyttt canim hen henuz test yapmadim bugun 8. Gunum beklemedeyim test gunum cuma ama persembe yapayim artik diyorum bekle bekle gecmiyor zaman 🥲
Asenak Htcbyttt ay şu an ben de öyleyim ya kendi kokumdan tiksiniyorum resmen etrafındakiler kokmadığımı söylüyor ama vücudum kokuyormuş ağzım kokuyormuş gibi hissediyorum sürekli
Bububu Merviny senin 5.gün embriyo değil mi? Yapabilirsin bence benim senden 2gün sonra olmasına rağmen doktor seninle aynı güne kan testi istedi ya çünkü
Htcbyttt Merviny canım benim günler geçmiyor çok doğru ama bekle bu sefer varken bile az çıkarsa falan canın sıkılır bu bebişinide etkiler o yüzden güzelce bkle gününü peki nasıl hissediyorsun kendini yani ağrı sızı bulantı ne bilim herhangi bişi varmı
Merviny Bububu normal test gunum cuma persembeden once yapmaki istemiyorum artisi tam gormek icin. simdi 3-5 cikar moralim bozulur durduk yere
Bububu Merviny bende çarşamba perşembe cuma yapmak için 3lü predictor aldım. Bi anda kan değerini açıp bakmaya kalbim dayanmayabilir en azından önden hevesim kırılsın ya da artsın 😅😅