Annesii66 Saçlarım kızıl bakır üç dört ay olacak boyası aktı iğrenç oldu 😂 11+5 haftalık hamileyim boyamayı düşünmüyorum şuanlık ama boyatan var mı acaba
Birsevdannelik Annesii66 ben 6 aylık falandı boyattığımda ama doktorum işk 3 ay boyatmak zaten yasak boyatırsan da organik boya olsun kuaförlere kesinlikle sor demişti
Melikeakkc Annesii66 kuzenim çocuk doktoruydu bişey olmaz demişti ben organik boyalar oluyor onla boyamıştım. Çünkü saçımı tam bakır rengi boyayınca hamile kaldım dibim gelmişti çok kötü duruyordu, saçımı tek renk siyaha boyamıştım
Melikeakkc Annesii66 organik boyalar var betten bakıp alabilirsin. Ya kuaföre ver boyayı o boyasın yada evde boyayabilen biri varsa o boyasın canım bişey olmaz 🙏🏼
iremykk 6 aylıkken boyadım ben de. Hatta çok çok zor durumda olmasaydım hiç boyamazdim. çünkü hepsi zararlı bence .Ama organik boya ile oksidan kullanmadan boyadigim için içim bir nebze rahat. Bana böylesinin doğru olduğu söylenmisti.
Tuby_ Annesii66 benimde aynı renk 7 buçuk ay oldu hala da boyatmadım ilk zamanlar çok zordu artık saçımı yarıladı dibim ama bi süre sonra gözüm alıştı doğumdan sonra boyatıcam bu kadar bekledim 😁
NoName_ Annesii66 ayy bende kahverengi saçıma bakır yapmıştım açıcısız tutacağı yazıyordu kutuda bir kutu aldım boyadım hiçbir fark olmadı aradan 1 hafta geçti geçmedi 2.kez bidaha boyadım biraz değişti saç rengim 3.boyarım diyordum hamile olduğumu öğrendim 8 haftalık tabi boyamadım bidaha. Şuan bende çingene gibim 31haftalık olduk ne kadar diptenn kendi saç rengim geldi düşün🥲🤣
Annesii66 NoName_ ya hahahahah hayattaki şansım çok zor bir renk gerçekten kahve tonları göze batmaz belki boyanmasa ama şu renkler inanılmaz kötü duruyor akınca 😂