Janssue retra Youtube’da Osman Gönülal Yenidoğan bebeğin evde bakımı, Ferzan Ebe yenidogan bebek bakımı adlı videolar var isterseniz bir izleyin. Bu bahsettiginiz günlerde bebekler atak geçiriyormuş anneyi yanlarında istiyor güven duygusu istiyor diye. Belki de bu kadar basit bir sebepten bile olabilir.
retra Melikeakkc hepsini son 3 günde denemiş olmam :) Harvey aldık etki eder diye bekliyoruz. Kız kardeşim dış dünyaya uyum sağlamaya çalışıyor 40 gün devam eder böyle sakin ol diyo ama çocuk ağladıkça ben de sakın olamıyorum ki
Melikeakkc retra kendin paniksen bişey diyemem ama sakin kalmak Lazım😇 neyi olduğunu biliyorsan korkma toparlar inşallah 🙏🏼
[silindi] retra mama sarılığı atmaz canım sen daha fazla emzirmeye çalış. Şimdi o senden uzaklaşınca huzursuz oluyordur o yüzden memeden ayrılınca ağlıyordur. Gaz için de sütünü çay kaşığına sağ 1 çay kaşığı süte çok az muskat rendeleyip ver gaz sancısını direkt kesiyor
retra [silindi] umarım öyledir ya teşekkür ederim 🍀 sık sık emziriyorum uyufugunda da sagiyorum bakalım duzelicez umarim
Ozgemlym retra canım kızımda yaşadık benzer durum 1 ay idrar yolu enfeksyonu varmış cocugum acı cekti bi baktır istersen dr aç cocuk ondan diye mama verdi bizede ama enfeksyonmuş.Başka dr götürünce anladık.
retra Ozgemlym bizimki de aynı işte sikinıyor çiş yaparken dedim çişini tutamaz mama yedir diye dayadı mamayı vermiyorum artık kestim sık emziriyorum kakası bugün daha iyi
Girlmama retra ilk gunden beri aptamil pronutra kullandim dediginiz sorunlari hoc yasamadim ve benim bebegimin kakasi da kati falan degildi (bazilari mama katilastiri demis) bebek sizi istiyor bende kizimi kucagimda uyuturdum yataga yatirdigim gibi aglardi juno ya yatirip giydigim bir tshirtu yanina koyardim o sekilde uyurdu sadece kokuna ihtiyaci var gaz da sans isi piyasadaki tum mamalari dene tum gaz damlalarini kullan yine sonuc ayni olur benim kizimin doktorunun oglunun 11 tane gaz damlasi varmis sadece arabaya bindiginde susup uyuyormus
retra Girlmama mamayı verdikten sonra hiç yapamadı kaka çok zorlandı. Kestim ben de bugün düzeldi kaka rengi de kakası da. Puset bizde de işe yarıyor biraz bakalım izleyip görücez
retra Melikeakkc bugün pazar diye gitmek istemedim açıkçası. acilde çocuk doktoru olmayabilir yarın kontrol var kendi doktoruna soracağım
2205 Aptamil bildiğim kadarıyla gaz sorunu yapıyor anne sütüne en yakın hipp mama onu deneyebilirsin ama süt sadece sarılığa iyi gelir mama doyurur ama sarılık için etkisi yok bol bol su için sütünüz artsın kuru dut incir yiyin artırıyor oda. Gaz için kimyon çayı için günde iki defa işe yarıyor. Çiş için de bilmiyorum avakoda yiyebilirsiniz belki bebeğe de geçer sütünüzden sindirim için çok etkili.
retra 2205 avokadoyu duymamistim onu da deneyeyim. Kimyon rezene kullanıyorum. Aptamil kullananların çoğu aynı sikayetleri yaşamış gördüğüm kadariyla
Slay1 retra bizde bugün tam 1 aylık olduk ve aynı şekilde 6 yada 7inci gün bu şikayetlerimiz başladı. Çişle ilgisi yok anlattığınız gibiyse tamamen gaz ve kaka sancısı. Zaten parça parça yapıyor diyorsunuz yapamadığı için sancıdan huzursuz. Ben gaz damlasına başladım bize iyi geldi başka türlü hiçbir çözüm bulamamıştık isterseniz doktora danışıp deneyin. Mama vermesi saçma siz daha iyi bilirsiniz bebeğiniz doyuyor mu doymuyor mu diye.
retra Slay1 harveys damla aldım onu kullanıyorum. Evet direkt mama çok mantıksız geldi deneyeyim dedim çocuk da sevmedi tadını zaten sürekli emziriyorum hıçkırık tutuyor ya da emerken yutkunması filan yerinde. belki de uzak kalmak istemiyordur bilemedim
retra güncelleme arkadaşlar mamadan olduğuna kesinlikle emin oldum, vücudu tamamen attı sanırım mamayı, sık emzirdigim için çişi de kakası da yerinde çok şükür. gece hiç sorunsuz emdi emdi uyudu. desteğiniz için çok sağolun 🧿♥️