Herkese merhaba 🙏🏻 12 nisanda 8 haftalıkken kalbi durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım. Doktor bir adet dönemi geçirdikten sonra tekrar hemen çalışmalad yapabilirsin dedi. Doktor ve çevrem 40 gün sonra adet olursun demişlerdi ama ben yine gününde yani 7 mayısta adet oldum çabuk toparlandım
Bu arada benim adet döngüm 25 günde bir hep düzenlidir.
12 mayıs ve 21 mayıs ilişkim oldu normalde 1 haziran adet olmam lazımdı olmadım 4 hazirana kadar test negatif çıktı 5 haziranda pozitif çıktı.
Direk kese görmek istediğim için bekledim ve 14 haziranda doktora gittim.
Doktor ilk ultrasonla baktı 6 mm kese gördü ama beta istemedi direk keseyi gördüğü için. Adet tarihimi de sormadı Şuanlık 4+3 olabilir haftaya gel bakalım büyücekmi kese dedi. Progestan ve coraspirin kan sulandırıcı verdi kaybımı biliyordu.
21 haziranda tekrar gittim adet tarihimi sordu 7 mayıs dedim adete göre 6+3 olması gerekiyordu ultrasona göre 5+5 ama doktor 5+3 dedi yolk kesesini gördü crl ölçtü 0.21 çıktı haftaya gel kalp atışını dinleriz dedi
Dün gittim doktorun hesabına göre adetime göre 7+3 doktorun hesabına göre 6+3 olması lazımken ultrasona göre 5+6 doktora göre 5+5 dedi yolk kesesini gayet büyük gördü ama embriyo çok küçük olduğu için ultrasondan görüp dinletemedi bile 🥹 crl 0.26 olmuş bu arada çok yavaş
Gelişimi mi durdu yoksa geç döllenme diye mi başına böyle gelen oldumu yani ne düşünceğimi şaşırdım . Çok az büyümüş yavaş gelişim var kafaya crlnin boyutunu takmış durumdayın 🥹