Bir-anne21 Kızlar 2.5 aylık bebeğim Urfa da yaşıyoruz 40 derece sıcaklık var bazen sadece zıbın tek giydiriyorum bazen şort tişört ama bi arkadaşım çorap mutlaka giydir dedi giydirmelimiyim siz sıcaklarda bebişlerinizi nasıl giydiriyorsunuz
ug_fa-3diplomalianne Bir-anne21 hayır canım ne alakası var çok iyi yapıyosun bırak çocuğun vücut ısısı dengelensin
ikibaloglanannesi Bir-anne21 28 aylık / 2.5 aylık Evim aşırı sıcak ve caddede. İkisi de evin içinde ya sıfır kol ya da kısa kol zıbınla duruyorlar. Çorapsız
emirmom Bir-anne21 bence daha küçük olduğu için kısa çoraplar dan giydirebilirsiniz en azından öğleden sonra
Ozgemlym Bir-anne21 canım sen 40 derecede yanıyorsun ki elimizden gelse giyinmeyiz bende izmirdeyim çok çok sıcak dolayısı ile bebişte yanıyor. Özgür bırak bebeği giydirme ☺️ kızımın çok bezle gezdiğini bilirim sıcaktan üstüne bi bady okadar. Çorap zaten bebeğin kan dolaşımını etkileyen birşey ben yazın Hiç giydirmedim.sıcaktan uyuyamaz bile isilik olur kuzum.
Bir-anne21 ikibaloglanannesi bende öyle yapıyorum bugün hapşırdı bi kaç kez acaba dedim yanlış mı yapıyorum