auroraa92 arkadaşlar geçen ay düşük yaptım betam 2 kat artmıştı. şimdi yine hamileyim. düşük yaptığım gebeliğimi 71.2 ile öğrenmiştim bu gebeliğimi 129.2 ile öğrendim. bu iyiye işaret midir?
asil15 auroraa92 önemli olan düzenli artış ve kese gözükmesi canm daha başındasın bence direk 5 6 haftada doktora gitmelisin
auroraa92 Ayfersalih28 42 ile öğrendim adetime 2 gün vardı, 2 gün sonra tam adet günümde 129 oldu 3 kat arttı. dün yine verdim 285 olmuş 2.2 kat artmış kat artış hızı düşmüş mü oluyor biraz moralim bozuldu
ug_fa-3diplomalianne auroraa92 hayır canım sakin ol stres yapma artışın güzel önemli olan düzenli artması, düşmeden ama kanları aynı yerde aynı saatte vermeye dikkat et
Melevcen52 auroraa92 aynı yerde tahlil vermeye özen gösterin.ilk zamanlar 2 katı artması gerekiyor ama ilerleyen süreç için doktorum şöyle dedi illa sürekli tam 2 katı olacak diye bir şey yok %60 dan fazla sağlıklı bir şekilde artış gösteriyorsa sorun yok
auroraa92 asil15 ilk gebeliğimi sağlık ocağında verdim aynı saatlerde. bu gebeliğimi direk hastanede aynı saatlerde verdim
auroraa92 asil15 akıntımla geliyor peçeteye silince yerleşme kanaması yaşadım 4 gün önce bugün yine olması normal mi acaba betam 1500 lere ulaşmadı henüz dün 642 ydi