Nihanak Arkadaslar istanbulda gebe okuluna giden var mi? Hangi okula gittiniz fayda gordunuz mu ve en onemlisi fiyatlari nasil?
rabia_varolculha Nihanak ben Beylikdüzü'nde devlet Hastanesi'nde kayıt yaptırmıştım ücretsiz olarak ama gitme imkanım olmadı henüz
Busrababuz Nihanak devlet sana imkanı veriyor canım ücretsiz bilinçli anne olman için veriliyor 5 ders oluyor
OgretmenEva Nihanak üsküdar zeynep kamilde gittim ücretsiz 6 hafta sürdü ve çok faydalı şeyler öğrendim
Nihanak rabia_varolculha aaa devlet hastanelerinde varmiymis? Beylikduzu bana cok uzak ama bi bakayim.arastirayim
rabia_varolculha Nihanak genelde haftada bir oluyor zaten 5 hafta kadar sürüyor bildiğim kadarıyla bı araştır derim yani onca para dokmektense
Nihanak Evet kizlar arastirdim biraz devlet hastanesinde bulamadim belki de 2019 henuz acilmadi bilmiorm ama memorial de buldum ucretsizmis. Belki ilgilenenler olur linkini sizlerle de.paylasayim 😊 https://www.memorial.com.tr/haberler/anne-olmaya-doguma-hazirlik-kursu-ile-hazirlanin/