fatmaanuurr22 Kızlar yaklaşık bir haftadır tansiyonum sürekli yüksek çıkıyordu acile gittiğimde müdahale edilmemişti hafta içi polikliniğe geldiğimde yatışım yapıldı idrarda protein 3+ çıktı ertesi gün ise idrar toplanması yapıldı ama idrar sonucunun gelmesini bile bekleyemeden acil sezeryana alındım kusmalarim oldu ve idrarim kanlı gelmeye başladı tansiyonumda düşmeyince sezeryana alındım ve cuma günü spinal anesteziyle doğum yaptım o iğneden çok korkuyordum ama inanın ki hiç acımadı elimdeki damar yolu bile daha çok canımı acıtmıştı. Bebeğim 2650gram doğdu solunum sıkıntısı olduğu için şuanda küvezde bebeğim umarım bir an önce onu kucağıma alıp kokusunu içime çekerim 🥹
ElvinEmineeee fatmaanuurr22 imsallah o gunler yakin zamnda gerceklesecek canim .sen simdi kendi poskolojini rahatlat .mesela bebk.bakim videolarina bak seni nsanil süreç bekliyo onlari duusn hep guzel dusun guzel olsun inşallah 🙏🫶🧿🫂
Biranneikibebe fatmaanuurr22 çok geçmiş olsun tansiyon bebek için çok zararlı doktorlar eminim en doğru kararı vermiştir sizin ve bebeğiniz açısından haftası gayet iyi bebeğinizin kısa sürede toparlanacaktır sezeryan doğumda bebekler solunum için bir müddet kalıyor küvezde bu haftalarda üzülmeyin sağlıkla kavuşun inşallah
ElvinEmineeee Bizim akraba yuksek tansiyondan acip sezeryana alindi .32haftalik.massalah bebkde iyi annesidr.amma bu süreç cok zor yasayanlara rabbim sabır versin.sende onların içinde canim 🙏🙏🙏☺️
Mlskz Allah acil sifalar versin canim, en kisa sürede evladini kucagina alirsin inshaAllah. Bunlarin hepsi gelip gecicek, hep öyle düsün öyle dua et allaha. 🌸 Sen kendini nasil hissediyorsun peki, agrilarin var mi?
fatmaanuurr22 Mlskz çok teşekkür ederim inşallah canım 🙏 evet ağrılarım var dikiş yerleri yoruyor biraz inşallah bir an önce geçecek diye umuyorum