Aysezehra53 Kızlar merhaba iki gündür uyutmayan diş ağrısı ile savaşıyorum inatla diş doktoruna gitmedim ama iki gündür arttı ağrılar ve dayanamıyorum kulağıma ve başıma vuruyor artık benim gibi olup tavsiye verecek arkadaşım var mı
Manolyamm65 Aysezehra53 enfeksiyon kapmış olabilir benim de öyleydi ilaç kullanmadan geçmiyor bence gidin. Başka türlü geçmez
Giqu Aysezehra53 tüm hamileliğim diş ağrısıyla geçti diyebilirim. Doktora gidene kadar karanfil yağı kullanabilirsiniz, en doğal ağrı kesici. Ayrıca tuzlu su gargara. O da enfeksiyonu azaltıyor. Uyurken yüksek yastık kullanmak da yardımcı.
Sjsjgshsjsjsj Aysezehra53 Canım 4 gündür de ben ne çektim dişçiye de gittim bişe yapamayız dedi. Kadın doğum doktoruma da sordum tavsiye etmem bişe yaptırma dedi zaten. Dün eczaneden majezik gargara aldım çok şükür rahatladım. Tavsiye ederim o ağrı durulacak gibi değil çünkü.
Aysezehra53 Hepsini denedim ya aslında sanki damaklarım ağrıyor kekik suyuna yeni başladım bakalım çok teşekkür ediyorum fikirlerin için canım benim ❤️
Aysezehra53 Sjsjgshsjsjsj Ya bende evde gargara falan yaptım gargaranın belki zararı olur diye almadım ama bi sorarım doktoruma çok sağol canım benim ❤️