Giqu umutluanne7 mümkünse her gün, 3000-5000 adım arası. Ben artık sona geldim çok yürüyemiyorum, 2. Trimesterde çok daha aktiftim.
Parinas umutluanne7 her gün yarım saat yürüyorum. 15i kahvaltı sonrası, 15i akşam yemeği sonrası. 30+4′üm
umutluanne7 Giqu Antalya’da havalar çok sıcak sabahları erken uyanabilirsem haftanın 3-4 günü gidiyorum yada eşimi akşam ikna edebilirsem 30-40 dk yürüyüş yapıyorum oda aynı senin gibi 3000-5000 arası bi adım oluyor
bahar-34 umutluanne7 hareketsiz kalınca da kendimi çok kötü hissediyorum gün boyu evdeyim ya akşamları yavaştan yürüyorum
Zeynepsinejan Trimester öptü canım yürütmüyor hemen bir baş dönmesi karına giren ağrılar kramplar malesef
mardine474 umutluanne7 12 haftalık mecbur gunde bır saat yuruyorum. İçimden gelmıyor ama oglumu okula getır götür cok yoruluyorum heralde 9. Ayda olsam dogururdummm🤣
Minnakpopus umutluanne7 36 haftalığım hergün yürüyorum 🫣 5 yaşında bir oğlum var en az 3 saat yürüyüş yapıyorum peşinden sokakta 😂😂
Ahsenmira umutluanne7 30. Haftama kadar günden en az yarım saat yürüyordum bazen bir saat çok iyi geliyor ağırlaşmıyorsunuz ama maalesef kasılmalarım başladığı için 33 den itibaren ful yatış 15 dk bile yürüme dedi doktorum keşke imkanım olsada yürüsem 😢
umutluanne7 Ahsenmira bende ilk baş 1 saat yürüyordum sonra bi ara tansiyon sorunu çıktı yarım saat yapmaya başladım
As38- 38+2yim bu haftalarda aşırı ağrılarım oluyor kasık vajina bel yürüyüş hak getire mutfakta yemek yaparsam mutfağı toplarsam şükür 1. 2. Trimisterda çok aktiftim 3. Trimester ağır geçti ve aşırı sıcak 🥵