irem10_ Kızlar bu gece hiç uyuyamadım ama hamilelikten kaynaklı değil yani uykum gelmiyor bi türlü var mı böyle uyuyamayan bi enerji mi var acaba?
Katya1 irem10_ bnde bu gece gözümü kırpmadım ne tarafa dönsem olmadı eşim horul horul uyuyor keske bende öyle doya doya uyuyabilsem bir haftadır uyuyamıyorum geceleri ve daha 21 haftalığız
Mayahanim25 +1 Hava da çok tuhaf basık ve rüzgarlı. Köpeğim de uyumadı, martılar da ben de. Biraz önce pes ettim terasta çiçekleri suladım şimdi bu saatte balkonda oturuyorum.
Mayahanim25 Bebeğe hazırlık yapıyoruz herhalde. Zira normal gecelerde de deliksiz uyumak çok zor benim için… Senin kaç haftalık?
irem10_ Mayahanim25 27+4 günlük benim. Ben gene uyuyordum bu saatlerde uyanıyordum ama bu gece hiç uyuyamadım sizin kaç haftalık?
Mayahanim25 irem10_ 29+0 Bugün. Bebek çok hareketli artık, geceleri durmadığı için pek uyuyamıyorum. Resmen koreografi hazırlıyor :)
Mayahanim25 irem10_ sizin bebişe de maşallah diyelim o vakit böyle güzel uykular çektiriyormuş annesine, inşallah bu gecelik bir uykusuzluktur 🙏🏾🍀✨🧿