Addile Sadece hapsırırken gülerken hissediyordum ben sızıyı ama bel agrısı 1 yıl nett sürdü oturup kalkarken
Ronza Bende 5 gün oldu doğum yapalı çok zormuş sezeryan daha önce iki normal doğumum oldu ne güzel karın ağrım yoktu dönebiliyordum sezeryan zor Uzandın mı kalkamıyorsun dönemiyorsun.doğumdan korkanlar sezeryan olacağım diyor ama sezeryan bana göre daha zor geldi
tazebiirannee Busra1904 yani benim uzanırken bi ağrı yoktu ama kalkarken otururken canım acıdı çünkü tam kıvrılma yerinizde dikiş, zaten çok ağrınız olduğunuzda ağrı kesici içebiliyosunuz doktorunuz söylüyo. Ben 20 günden sonra tek başıma kaldım öyle söyliyim 🫠
Busra1904 tazebiirannee parol dışında hangi agri kesiciyi öneriyorlar bir de şeyi çok duydum o nasıl bir şey oluyor mu herkeste bebek çıktığından dolayı ayağı kalkınca karında bir boşluk hissi asagı düşüyor gibi
tazebiirannee Busra1904 bende olmadı canım, hatta dün tekrar doğum yaptım şuan hastanedeyim 😄 emzirdiğin için parol dışında bütün ilaçlar yasak günde 4 kere parol içebiliyosun, karnımda da dediğim gibi boşluk düşme vs hisler hiç olmadı
defnosunannesi_ Busra1904 tamamen eski halınızı istiyorsanız 1 ay garanti gecicek oda dikiş yerinize güzel baktiysanız 40 gün falan olunca doktora gidiyorsunuz zaten iç dikişlerinize bakıyor
myangelson Busra1904 ilk doğumumda çok çabuk toparladım ama bunda 2 hafta desteksiz yatıp kalkamadım resmen dikişlerim çok acıdı neredeyse 1 aya yakın sızlama oldu. Şuan 4 aylık hiç sızlama olmuyor arada kaşıntı oluyor o kadar