Lazkizi35  Sizce hamilemiyim adetime 6 gün var bu testte sanki silik var gibi ama erken gebelik testinde hiçbise cikmadi
Denisa Lazkizi35 hamilesin canım bende de silik çıktı aynıs senin testin gibi ultrasona girdik hamilesin dedi bana doktor
Curcu Lazkizi35 çok büyük ihtimalle hamilesin tebrik ederim. Hemen bir dahiliyeye gidip kan testi yaptır. Vitaminlerine kan ilacına folik asitine falan başlaman gerekebilir ki herkes zaten kullanıyor ☺️
Lazkizi35 Simsiyahh öyle yapicam pazartesi günü bu test kafamı çok karıştırdı psikiyatrik bir ilaca başladım iki gündür eğer bişe varsa zararı olurmu
269522 Lazkizi35 olmaz canım merak etme 7 haftaya kadar kullanılan ilaçlar zarar vermez demişti bir doktor ama emin ol kan ver ilacı kullanmazsın varsa gebelik
Simsiyahh Lazkizi35 bende hamile olduğunu bilmeden içilen ilaçların hiç birşey yapmadığını duydum sen içme daha yeter birşey olmaz Allahın izniyle
Curcu Lazkizi35 kuruma çizgisi bu kadar belirgin olmaz. Bu baya belirgin bir çizgi bir iki gün sonra tekrar yaparsan tamamen koyu çıkar zaten
Lazkizi35 Curcu ama erken gebelik testinde negatif çıktı o kafamı karıştırıyor pazartesi vericem kan emin olmak için
Lazkizi35 Curcu adetime 6 gün varken böyle çıktı pazartesi kan vermeye gidicem 4 yaşında bir kızım daha var bu supriz oldu bana eğer varsa tabi
Gkcgkc Geçen ay erken gebelik negatif kaset böyle silikti maalesef değilmişim kuruma çizgisi dediler inş sizin vardır
Madeinpelinn Lazkizi35 her türlü iki çizgi olursa hamilesindir aşırı silik olsa da benim de erken genelik testinde gözükmedi diğer normal testlerde gözüktü hayırlı olsun :)