Kikiriki fb9706 ben sadece hep yattım özellikle 1.5 ay boyunca hiç kalkmadım tuvalet harici zaten hastanedeydim o süreçtede ilaç tedavisi aldım benim malesef suyum hep geldi ama bir şekilde azda olsa kesede su vardı bebek gelişebildi son 2 haftadır yürümeye vs başladım bol bol su içtim havuç suyu iyi geliyor dediler onuda denedim ama bana fayda etmedi
fb9706 Kikiriki suyunuz nasil geldi boyle istemsiz sürekli bir sızma mı hissettiniz yoksa boyle öksürünce hapsirinca vs kendinizi sıktığınızda ya da ayağa kalktığınızda fln mı geliyordu
Kikiriki fb9706 vallahi çok karışık benim öksürünce vs gelmiyordu bir anda hiç anlamadan geliyordu ve ne zaman geleceğini hiç anlamıyordum fazla fazla gelmiyordu yatarken bile geliyordu uyurkende geliyordu ama spesifik bir sebepten gelmedi çook stres yaptığımda kesin geliyor mesela
ikibaloglanannesi Merhaba. Öncelikle geçmiş olsun. Bebeğinize sağlıkla kavuşun inşallah Eğer maddi gücünüz yetiyor ise size tavsiyem özel hastaneye gidip sezeryan olmanız. Tabi doktorlar daha iyi bilir ama hem haftanız küçük hem de boşuna suni sanciyi çekmeyin
Kikiriki ikibaloglanannesi çok teşekkür ederim Allah razı olsun bizde o şekilde karar verdik çok uğraştık ama hastane prosedürü diye bu riski alıp vicdan azabı çekmek istemiyorum inşallah sağlıkla kavuşuruz
ikibaloglanannesi Kikiriki İlk oğlumda devlette 13 saat boyunca sancı çektim (37+0 idi haftamiz ) bebek gelmeyince oğlumun kalp atışı zayiflayinca o şekilde sezeryana aldılar. Yoksa eve bana ilk doğumlar 2 gün bile sürüyor demişti. Devlette ne yazık ki böyle bir prosedür var. Anne ya da bebekte risk görüldüğü an alıyorlar sezeryana. Başka hastaneye geçerek en iyisini yapıyorsunuz. O kadar emek verdiniz sonuçta saglikla dünyaya gelsin inşallah minik🤍
Kikiriki ikibaloglanannesi amin inşallah çok teşekkür ederiz birde bana cumartesi snaa suni sancı veririz pazartesiye kadar doğmazsa bekleriz dediler birde haftasonu üniversitelerde nöbetçi doktorlar olarak sadece uzmanlar var yani acil durumda müdahale edecek kişi sayısı vs de az. Sağolun destekleriniz için 🙏🏽🩵