Kikiriki ben 30. Haftamda yaşamıştım yani muhtemelen 28lerde falan başlamıştı akıntım vardı ama su olarak düşünmemiştim 29. Haftada kontrolde suyum iyiydi hiç su ihtimali düşünülmedi 30da çok ağrım oluyor dşue tekrar bi bakıldı suyum baya azalmıştı test yapıldı pozitif çıktı hemen yatış verildi ciğer geliştirici yapıldı antibiyotik tedavisine başlandı sancım olmasın diye sancı ilaçları başlandı vs. Sızıntı başlayınca kesenin kendisini onarması mucize gibi bir şey biz seni Burada tutup tedavini yapıp bebeğin ve senin enfeksiyon kapmanı engellemeye çalışıyoruz, doğumu da olabildiğince geciktirmek hedefimiz dedi. Ama erken olacağı belliydi olduğumuz yerde küvöz vs olmadığı için başka yere geçtik orada da doktor direkt yatış verdi bebeğin su seviyeleri hep aynı devam etti 6-7 cm civarıydı hep 5 cm’yi düşünce hemen doğum olacaktı ama düşmedi bizim hedefimiz 34tü 34. Haftada doğum yaptım. Süreçte görüştüğüm tüm doktorlar 34ten önce su gelirse 34. Haftada doğum yapılması gerektiğini söyledi zaten. Sizin haftanız daha küçükmüş ama tutabildikleri kadar tutmaya çalışırlar olabildiğince hareket etmemeye çalışın ben sadece yatıyordum tuvalet banyo harici kalkmaya iznim yoktu. Onun dışında antibiyotik tedavinizi aksatmayın dikkat edin enfeksiyon olursa hemen doğuma alırlar