TugceOrak Blzlg valla ben çok çabuk toparladım. 27 gün oldu sezeryan olalı ben 3 günden sonra evi süpürüp sildim kuzum. Hiç ağrım acım olmadı şükür
EsK07 Blzlg Bebeğim 4 aylık ilk başlarda asla iyileşemeyeceğimi düşünüyordum ama bir ay sonra tamamen iyileşmiştim. Ama ben öyle 3-5 günde toparlayamadım 15 günü buldu biraz da psikolojik olarak etkilenmiştim
busra05_ 35 gün oldu canım benimde normal gayet acısı 1 haftaya ilk gunkı gıbı olmuyor ama acısı agrısı oluyor zor bı ameliyat sonuçta yıllar bıle gecse acısı olanı duydum
Nurgul1010 Blzlg bende amelıyat sonrası ılk gun desteksız yuruyuse baslayıp eve geldıgımde hıc yatmamısdım agrım acım olmadımı tabıkıde oldu olmaması ımkansız ama yatamadım kesınlıkle
Cemreaden777 İlk 3,4 gün zor bence Birde herkesin bünye aynı olmuyor mesela ben 10. Günde kendimi daha iyi hissettim ev temizledim vs herkeste değişiklik gösterir canım Allah şifa versin iyiyim de daha iyi olacağım. De sürekli
ElaEge İlk 3-4 gün rezil haldeydim oturup kalkarken canım çok yandı sonrası daha iyiydi 10 güne herkesi eve yollucak kadar iyileşmiştim