HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI obiranne3 evet acile gitseniz iyi olur 13 üzeri hastaneye gidilmeli sakin olun panik yapmayın
2girls1boymom obiranne3 bi dinlenin nabiz normal ama tansiyon çok yüksek 14 9 da acile gidin diyor doktorlar dinlenin tekrar ölçün yine yüksek çıkarsa hemen gidin
Melikeex obiranne3 dinlenin yarım saat sonra bı ölçüm daha yapın düşme olmazsa lütfen gidin ihmal etmeyin çok geçmiş olsun
obiranne3 HER-SEY-PAHALI-COK-PAHALI 2girls1boymom Melikeex Hemsireezo anneoluyorumm13 saglikciaanne Tgbkts dediğinizi yaptım kızlar geldim, proteim kaçağı var denildi yatış yapıldı. dua edin bana neolur
anneoluyorumm13 obiranne3 evet 15 tansiyon yüksek ve gebelikte tehlikeli bence acile gitmende fayda var için rahat eder
saglikciaanne Küçük tansiyonunuz buyugune göre daha yüksek ve gebelik için riskli bisey. Lütfen acile basvurun
2girls1boymom obiranne3 çokça geçmiş olsun canım hakkınızda hayırlısı olsun inşallah kontrol altına alınır. Strese sokma kendini
fatmaanuurr22 obiranne3 çok geçmiş olsun canım bende şuanda hastanedeyim Çarşamba yatışım yapılmıştı idrarda protein çıktı ve cuma günü acil sezeryana alındım tansiyonum düşmediği için bebeğim şuanda küvezde solunum sıkıntısı yaşadığı için ama iyi olacağız inşallah sende stres yapma stres yaptıkça tansiyonum yükselir umarım bir an önce iyileşirsin bebeğini de vaktinde kucağına alırsın 🙏
Tgbkts obiranne3 allah bir yoluna koyar elbet icini ferah tut , protein kacagi olmasi da tek basina sorun degil , gebelik zehirlenmesi belirtilerini takip ediyorlar , tansiyon yukselmedigi surece bekletiyorlar
obiranne3 mm_m954 tansiyonum düştü ama idrarda protein kaçağı, gebelik zehirlenmesi çıktı. onu kontrol altına alamazlarsa erken doğum.
obiranne3 mm_m954 kaç gün hastanede yattınız tedavi altına alınmanıza rağmen değerler düşmeyince mi doğuma alındınız, kaç gün kaldı küvezde kaç gram doğdu suan kaç aylık
mm_m954 obiranne3 canim benim doğum sebebi riskli gebelik geçirdim 2 cm açılmam vardı bide ilk sezeryanla doğum yaptım 2 ncı de sezaryen meşbur açılma oldu o gün doğum yaptım 1300 Gr doğdu odem atınca 800 gr düştü 2 gün sonra görünce oğlum kuvezde 1 buçuk ayı kaldı her günü iyi gidiyordu şuan 8 ayilik oldu ama 7 ayilik sayimam lazım iş geriden geliyor biraz