Simsiyahh Mybabyyyyy1 maalesef bebeğim 1-2 gün yaşadı vefat etti üstünde 8 ay geçti şimdi 2. Ye hamileyim rabbim bir daha yaşatmasın ne bana ne de bütün hamile olan kadınlara
Alya05 Arzumkartall Benm 26 haftalık doğdu kızım. Vajinada baskı ve sancı vardı Nekadar desem ağrım var kimse demedi hadi hastaneye gidelim gece bi anca kanamam başladı iç kanama geçirdim acile sezaryene alındım Kızım şuan 4 yaşında
RyaTrmn59 Benim kızımda hiç enfeksiyon olmadı ama şuan 18+3erkek bebegim enfeksiyon var ilaç kullandım yarın tekrar gidip bakicam bebeğime dogukda enfeksiyon bulasmasindan korkuyorum bir an önce geçsin istiyorum
y___e Arzumkartall karnım çok kasılıyordu böyle bir tarafa doğru gidiyordu ve çok sertti karnım baya 34 teydi belki 1 ay öyle sıkıntı çektim bir ton ağrı sancı çektim yalancı sancıdır dedim gerçek sancıymış normal kontrole gidince öğrendim ve direk yatış ciğer geliştirici oldum enfeksiyon vardı 10 gün yattım hastanede sonra doğum
Arzumkartall y___e ben gittim ciğer geliştirici gerek görmedi doktor kasılmalarım içinde ilaç kullanıyorum progestanda kullanıyordum ama mantar yaptı kestik onu
UmayAna_ Arzumkartall direkt suyun geldi ,önce altına kaçırıyorum az az sandım. Yarım saat -1 saatsinra şu inmişti direkt.