Gullu1094 Asfhjkkdk ben hiç alamıyorum ya hiç te almamışım 21 haftaligiz 49 kiloyum genelde hep düşüyorum kilo veriyorum yani ne yapsam alırım ki herşeyde yiyen biriyim ama alamıyorum çok cabukta acikiyorum yiyorum ama yok nafile
Prenses12 30+1 68 kiloyum bu kiloyla hamile kalmıştım 64 e düşmüştüm şimdi yine 66-68 arası gidip geliyorum inşallah şişmem bu son 8-9 haftada 🥹
lydydbn 23+1 6 kg aldım ve bugün dokturum fazla almışsın dedi ve bu beni baya şaşırttı her ay 1 kg normal sanıyordum
minikturtam1 Asfhjkkdk 60 kilo ile hamile kaldım 28+3 haftalık olduk. Evdeki tartımda 5 kilo almışım. Ama dışarda daha fazla çıkıyorum anlamadım. Geçen bizim manavcının tartısında tartıldım 67 kilo olmuşum. 5-7 kilo aradı birşey almışım
Nttm 30.haftaya kadar çok dikkat ettim 30-40 arası baya iştahım açılmıştı toplamda 20 kilo aldım doğum yapalı 16 gün oldu 10 kg gitti kaldı 10 kilo onuda 40ımız çıkana kadar veririm inşallah 🐣
Ipoli 28 haftaligim 10 kilo aldim, cok sasiriyorum kilo almayan ya da 3-4 kilo aldim diyenlere. Acaba bende mi bir hata var