balemdar Kızlar merhaba 24 haftalık hamileyim 7 kg aldım, göğüslerim çatladı malesef onları çok önemsemedim alt kısımları ama bugün bikini bölgemin üstünde de minik çatlaklar farkettim dikkat etmeme rağmen, oluşmuş çatlakları azaltan önerileriniz var mı ?
Fdmry balemdar 39 haftalığım kullanmadığım ürün kalmadı her çatlak kremini kullandım her gün 3-4 kez nemlendirdim tamamen genetik benim kadar krem kullanan yoktur karnımın alt kısımları full çatlak içinde
minkmom_25 balemdar bende 37. Haftadayım sadece karnıma krem sürdüm orası çaylamadı onun dışında kalçam üst bacak ön üst bacak arka ve hatta diz kapaklarımın arkası bile çatladı ben şok.
Merveue Ayildiz evet kaşırsanız çatlak oluşumuna da sebep olursunuz. Kaşındığında nemlendirici sürün kaşıntıyı biraz daha aza indirgemiş olursunuz
adatuna balemdar oluşan çatları gideremiyoruz ama daha çıkmaması için krem sayınızı arttırabilirsiniz gğnde 2-3 kez Hangi kremleri kullanıyorsunuz
Aysglgnc Haftadayım bende 8 kg aldım toplam ve çatlak kremi kullanmana rağmen bacaklarımda ve karnımda çatlak oldu malesef 😣
balemdar Kızlar ne sürdüysem süreyim her akşam her sabah sürüyorum karnım yine de çatladı malesef bikini bölgemin üst kısmı ayrıca bacaklarımın üstü gerçekten genetikmiş başka açıklaması yok…