Garfield Esma006 rahim karpuz büyüklüğünde bebek çıkımca boşaldı yürürken karnınız yere düşecekmiş gibi hissediyorsunuz. Eşinize medikalciden cırtlı abdominal korse aldırın karnı tuttuğu için o his ortadan kalkacak daha rahat hareket edeceksiniz
eacr6066 Esma006 moralini yüksek tut en önemlisi bu sica havalarda zor olur ama çorabını sırtından yeleği eksik etme bir kere hastalanınca hep çekersin özellikle lohusayken ben lihusa şerbeti yapio içiyordum çok da sütüm arttı bence Bi dene reyhanlı lohusa şerbeti sütüm çok vardı ve bol bol yürüyüş
Garfield Esma006 ben hastanede ilk kalkışta takmaya başladım cırtlı dikişe gelmiyor zayıflamak için takılan korselerden değil karnı tutsun o düşecekmiş hissi ortadan kalksın diye sadece kalktığınızda takın
Leyla00q Esma006 canım bol bol yürü zor oluyo ama inan yürüyüşle gaz çıkıyor hemde kaç gez ilk gazı çıkardın yeter artık yürümem deme 1 saat dinlen 5 10 dk kalk yürü her yürüyüşte yavaş yavaş gaz çıkıyor hemde çabuk iyileşirsin yataklara atma çok kendini ben hastanede öyle yapıyordm ameliyatdan çıkınca 7 8 saat kalkamadım ayaklarımın uyuşuklugu zor geçti ondan sonra da saat başı yürüdüm süt konusuna gelince de bol bol emzirmeye çalıştım ama sütüm 3 gün sonra geldi
Nazo77 Dut kayısı hoşafı,rezene tohumu yada kimyon tohumu çayı bunlar hem süt artımına hemde gaza iyi geliyor,su,tahin helvası.
halitefe Esma006 hemen bir cırtlı korse takıp gece gündüz demeden yürüyün yürğmezseniz asla eski halinize gelemezsiniz ne kadar yürüdünüz o kadar hızlı iyileşeceksiniz
halitefe Esma006 hiç bekleme canım hiç sıkıntı değil zaten sezaryen sonrası 4,5 saat geçince doktorda hemen yürümeni istiyor yürüdükçede rahatlayacaksın zaten oturup kalkarken biraz zorlanacaksın