Kızlar hatirlarsaniz gece 4 den öğlen 12 ye kadar sancım vardı hiç ama hiç geçmedi annem sağolsun kanaman suyun gelirse gideriz dedi annemler bendeydi sonra babam iyiysen giyim mağazasına gidelim dedi 😂ben durmadım gittim o sancıyla isleer bitti evin kapının ağzına geldim altimdan hissediyorum birsey gidiyor 30 haftalıktan sorna ped taktım hep ben kanamam var baya hemde baba anne acil gidelim dedi annem hala dur sakın ol diyor cildiricam ben ya sonra acil geldik doğumhane bölümüne doktor ultrasondan baktı çocuk kalbi yavaş çalışıyor acil sezeryan dediler suyumu da herlade ameliyat anında patlattılar bilmiyorum sonra soyundum herkes koşuyor mu dedim birşey var bana demiyorlar tüm den bayıldım oda sabah kahvaltı yaptım diye bı de durum acil dediler ağzıma buhar verdiler ben uyudum öğlen 1 buçukta oğlum dünyaya gelmiş ama yoğun bakıma alındı 🥹 bir gün boyu eşinden ayrı kalmış oğlum sıvı yutmuş bide doğdugu ilk 20 dakika kalbi durmuş masaj yapmışlar çok şükür diyorum ben ise ameliyattan ilk iki saat ağrım oldu sonra durdu ilaç vs ilk ayağa kalkışım baş dönmeli bayilmakli oldu çünkü tüm vücut narkoz aldım sanırım ondan ikinci kalkışım iki adım yürüdüm geri yattım malesef süt sagmaya çalışıyorum şırınga kadar anca çıkıyor 🥹 Allah herkesi bir avazda kurtarsın inşallah