Zge12 etkafa çok üzüldüm canım geçmiş olsun başın sağolsun Rabbim doğru zamanda hayırlısıyla yeniden nasip etsin 🤲🏻❤️
mor_menekse1 etkafa çok üzüldüm canım ya basın sağolsun :( özür diliyerek soruyorum neden oldu acaba sağlıklı zamninda ilerliyordu
Zge12 etkafa kuzum benim şuan daha çok yeni bi durum ondan böyle düşünmen çok normal ama sen çok güçlüsün canım rabbim sabır ve kolaylık versin hakkında hayırlısı neyse o olsun tüm güzellikler seni bulsun ❤️🤲🏻
etkafa mor_menekse1 saol canım malesef kalbi durmuş 11 haftalık olması gerekirken 8 haftada kalmış. ve işin kötüsü ben öyle 3 hafta beklemişim hastanelik oldum da öyle anlaşıldı yoksa hiç belirti olmadı
mor_menekse1 etkafa yaaa kıyamam nasip değilmiş demek rabbim yeniden sağlıklı bir gebelik nasip etsin snaa insAllah 🤲 🫂
Annelikyolundabiri etkafa başın sağ olsun canım benim 😪 aynı durumu geçen sene yaşadım ben de 10 hafta kontrole gidince 8. Haftada kalbi durduğunu öğrendim. 2 hafta onunla gezmişim tek belirtim şiddetli kasık batmasıydı hareket ettikçe.. ah nasıl üzüldüm adına yaaa 😭
Meral_63 etkafa oyyy bacım 🥹 başın sağolsun rabbim hayırlısını nasip etsin inşallah ilk gebeliğim de öyle oldu ben bilirim o duyguyu 🥹onunla hastaneye gidip eve tek gelmek çok zor rabbim düşmanima bile evlat acısı göstermesin 🥹🙏🏼 vardır herşeyde bi hayır