Gzde_defne adaytomomy benim aldığım proxymenmiş canm şimdi baktım da.proxeed plus eczanelerde uygun internette çok pahalı eczaneler sipariş usulüne göre getiriyorlar diye biliyorum
Betbet34 adaytomomy merhaba elimde var eşim için almıştık 2. Paketi kullanmadık bize iyi gelmedi değerlerimiz çok düştü
adaytomomy Betbet34 değerlerini nasıl düşürebiliyor gerçekten çok şaşkınım. Herkes bu takviyeden çok memnun. Acaba bünyeyle alakalı mı ya da başka etken olabilir mi? İlaca devam etseydiniz nasıl olurdu?
Asdfghk Betbet34 kullanırken değerleri düşüyor bıraktıktan sonra yükseliyor doktor 3 aylık vermişti kontrole gittik sperm sayısı düşmüştü doktor olur dedi ilaç baskılar sonra eski haline döner. Morfoloji ve hızlı hareketli yükselmişti bizde
Gzde_defne mrvrm görmedim açıkcası bende proxywomen kullanmıştım bir faydası olmadı. 2 yıl önce gebe kaldım kalmadan öncede eşim proxed plus kullanmıştı ama düşük yaptım onun faydası olmuştu.2 3 ay önce yine proxed plus kullandı eşim onun yanında keçiboynuzu kaynattım onu içti şimdi 5 haftalık yine hamileyim inşallah bu defa sağlıklı ilerler.Proxed plus benim eşime fayda etti diyebilirim.
Blueeberryy adaytomomy suanda depolarda yok eczanelerin elinde kalmissa alabilirsiniz yakinizdaki eczaneleri arayıp ogrenebilirsiniz internetten gıda takviyesi almayin onermem herseyin sahtesi cikiyo bulamazsaniz eczaneye sorun muadilini alin ☺️
mrvrm Gzde_defne inşallah bir işe yarar bizimki ya. Ucuz da değil. Dünyanın parasını veriyoruz bir de
mrvrm Gzde_defne siz de inşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız bebişinizi. Gönlünüzce olsun her şey 💕
mrvrm Gzde_defne amin inşallah. Peki sizce bu ay bunun etkisini görmezsem proxeed Plus almalı mıyım? Normalde etkisi için de en az 3 ay diyorlar ama bilemedim. Keçiboynuzu pekmezi, muz, bitter çikolata, çerez falanla da destekliyoruz bu arada
Gzde_defne mrvrm proxed plus denemenizi öneririm ama düşük yaptığım için de çekiniyorum tavsiye vermeye.keçiboynuzu pekmezi değil de aktardan keçiboynuzu alıp kaynatın suyunu içsin eşiniz daha çok faydası var
MujganisMom adaytomomy Kayseri’de neredeyse sormadığımız eczane kalmadı hepsinde stok bitmiş. İnternetten bulabilirsiniz dediler. Bir baktım normalde 2200 Tlydi şimdi 5557 mi ne olmuş ya gerçekten satıcılara Allah merhamet vicdan versin. Sonuçta keyfi aldığımız bir şey de değil yani niye böyle yapıyorlar anlamıyorum. 😕
mrvrm MujganisMom ecza deposunda da mı yok isteyebilecekleri. Orada da yoksa başka marka bakılır ancak 🤷🏻♀️