Necla3313 Aydan95 sancım var zaten gebelik belirtim yok dünden biri belim bacaklarım ağrıyordu arada hafif kasık ağrım vardı dedim belki adet olmam ama malesef oldum 🥺
Aydan95 Benimde regl 8-9 gibi ama erkenden olucam galiba. Regl agrisi rahim agzi yumsakligi regl zamani oluyor ya, ogleyim.
Necla3313 Berika23 galiba adet çünkü sancımda var bu kadar erken bende beklemiyordum yarın sonucumda kesinleşir zaten
Aydan95 Necla3313 evet bende ayni. Regl agrim var ha oldum olucam bekliyorum bende. Erkenden gelicek bende de kesin
Aydan95 Necla3313 8 . Dupaston da iciyorum bu gun son gun. Birakinca reglim gelicek diye hissediyorum
Necla3313 Aydan95 bende dupaston daha önce kulanıyordum 3 4 gün sonra adet oluyorsun inşallah adet olmazsın
Turaned Aydan95 bende 5gunum var daha gecen ay 10 oldu bu ayda bakalim ne olucak ama catlama ignesinin 10gunu bu gun tes yapicam 10da insallah hakkimizda hayirlisi
Turaned Aydan95 temmuzun 10da yapcam canm haziran 10da adet olmusdum ben igneyi 25haziran vurdurdum 25hazirani soymadim 26dan sayiyorum temmuz 10da 15gun oluyo
Turaned Selam kizlar bu gun benim catlatma iğnesinden tam 12gunum test yaptim negatif sizce pozitive donermi dunden adet olucakmisim gibi bi akintim var