Ruruu Kizlar ilk kez duydum var midir boyle birsey 😂 herkeste tutmayabilir tabiki ama genel olarak oyle midir gercekten acaba
Csrbbkym Ruruu erkek bebeğe hamileyim ilk öğrendim 3 aya doğrungeçerken hooo göbek çıkmaya başladı ve şuanda baya göbekliyim bence çok doğru
keyfimin-kahyasi-misin Ruruu 7 . Ayda çikti göbeğim ilk gebeliktede ikincidede ama ikincide bı anda arsa cikri erkek okside geç ciktilae
tahamommy Ruruu onu bilmiyorum ama sivri olur diye duymuştum benim ki öyle 🐣 birde 9. Haftada falan pant kapanmıyordu bu sayılır mı acab 😅
Ceku256 Ruruu benim göbek çok erken çıktı ve burada keseye göre tahmin yapan herkes erkek dedi bir tane bile kız diyen olmadı. Dışarıda gören insanlar markette kasada bile herkes erkek mi diye soruyor ve sürpriz kızçem geliyor🥹🩷
Ruruu tahamommy ay ben de o civarlarda kiyafetlerime sigamamaya basladim yani etek pantolon vs ben daha cinsiyeti bilmiyorum 🤭
Nrslbkc Ceku256 yaa benim karnımda top gibi ve büyük 17+4 üm herkes kız dedi hurafeler cart curt hepsi kıza işaretti ama geçen hafta öğrendim ki erkek bebiş geliyor🙈
Kitapkolik660_ Ruruu bende tuttu kızda yoktu karnım göbekli gibi görünüyordum hamile gibi değildim erkekte hamile gibi görünüyorum
Kukoss Ben dun ogrendim kizz :)) 12. Haftadayim gobegim sivri annem hala yanlış soyledi bence diyo gobegime bakip hahshs ilk gebeligim ama 50 kiloyum cok erken belirdi :))
Ruruu Kukoss masallah 🤭 bu arada ne guzel erkenden ogrenmissiniz ben 16. haftaya girecegim insallah hala bilmiyorum :)
Ruruu buse2507 ben de eski pantolon ve eteklerimi giyemiyorum yaklasik bir aydir su an 15 haftaligiz bakalim 🤭
Kukoss Ruruu devletemi gidiyosunuz cunku bben bikez kan için gittiğimde sordum doktorda dedi ki biz 20. Haftalara kadar cinsiyetle ilgilenmeyiz dedi.
SuEr_Tu1512 Ruruu Benim karnımı gören de erkeğe benziyor ama kız hissediyoruz diyordu. 2 defa sakladı göstermedi. 17.haftada erkek olduğunu öğrendik. Şuan 21 haftalığız, karnımı gören erkek mi diyor 😅
patili_kiz90 Beni görenler erkek mi diye soruyorlar ama kız bebek bekliyorum. 🌸 karnım sivri çünkü yayvan durmuyor 🙂
SuEr_Tu1512 Ruruu Erken sayılmaz aslında 5 aylık hamileyim deyince karnın az çıkmış diyorlar ama bana göre çok çıkmış durumda🤷♀️ Hele akşamları 8 aylık falan oluyorum😁