Sisihappy bebekkkkkkk000 o günlerde çok silik çıkıyordu regle bir iki gün kala biraz daha belirgin çıkmaya başlamıştı
DuruDefne_mommy Esnsntrk regl olacakmış gibiydi bütün belirtilerim ve gün içinde uyumaya başlamıştım.Yumurtlamadan sonra 10.gun öğrenmiştim
aoz Benim göğüste hasasiyet oldu mide bulantısı ve aşırı halsizlik hep uyku hali sonra test yaptım pozitif çıktı çok şükür rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu
Cimcime30 Esnsntrk bacım sorun dan harıc herkes başka cevap vermıs hamıle olanlar degılde olmayanlar yazmıs
Kitapkolik660_ bahar-34 cevremde herkeste oldu burda da çok gördüm ağızdan acı ekşi gibi bir tat kamasma gibi yapıyor seni bilemem gerek burda gerek cevremde konuştuğum herkeste vardı yasamıslar 🤷♀️
vilanelle Esnsntrk bence erken zamanda gebelik ve regli ayırt etmek çok zor, çoğu belirti aynı ancak 5-6. Haftalarda hamilelik belirtileri geliyor..
Yaprakunallar Kitapkolik660_ benim sabah aç karnına oldu bu belirtim insallah vardır sonrasında geçti
asellim143_ Esnsntrk en son 30mayis ta adet olmustum genelde ben her 26 günde bir adet oluyorum ve gelmedi 27 ci gün test yaptim silik çıktı ama hala bir yere gitmedim bide her hangi bişey olmadı bnde 3 gebeliğim. Sadece goyuslerim şişmiş gibi
mlkkurt Busranur_mnts önce özelde denedim 23 bin kadar tuttu şimdi devlette yaptırdım sadece iğne için 4bin kadar harcadım şimdi 7sinde kanda beta hcg baktırmak için gün sayıyorum şu süreçte adet görmezsem tabi