edabolukbasi3- ya uzun zamandır kasıklarım çok ağrıyor sanki bebek kasıklarımda yer edindi oraya kendine gece olunca ne sağıma dönebiliyorum ne soluma bu haftalar hep böyle mi ne zaman düzelecek ?
Herseydenbiktim edabolukbasi3- Benim ağrılarım hep oluyordu doktorum normal olduğunu söylüyordu bide büyüyor ya ondan hala bile agriyor en son gittiğimde cok agrirsa dayanamicak kadar olursan parol ic dedi bikac kere ictim ama tabiki doktora sor gidince 💖
Aysnurr777 edabolukbasi3- bende 21+6 haftalığım sıvısı az diye perinatolojiye gönderdiler o dr da suyu iyi ama pozisyonu çok kötü birşey göremiyorum dedi bebek çok aşağıda duruyor sertleşiyor arada sızı yapıyor plesenta da biraz yırtıklık var dediler yatış verdiler bebeğin down sendromlu olabilir dediler ölebilir dediler dua ederimisiniz bizim için 🙏🏻❤️
edabolukbasi3- Herseydenbiktim parolluk kadar bişey yokta sanki ayaklarını kasıklarıma dayadı gitmiyor ordan bazen yürüyemiyorum bile ilk hamileliğimde daha geç olmuştu ağrılar temmuz ağustos napcam bakalım yürüyemem herhalde 😂
Herseydenbiktim edabolukbasi3- Olur öyle bence ya yerleşiyor yer değiştiriyor büyüyor iyi olsunlar da ağrılara alışık artık vücut 😂
Herseydenbiktim edabolukbasi3- Yanından buzlu suyu ayırma valla ben buz yemekten su içmekten her tarafım su oldu resmen😂