June6 Bu doktorun çok övüldüğünü görmüştüm bayadır da takip ediyorum kendisine adıyaman merkezde klinik açtı yakın zamanda anladığım kadarıyla doğumları park hospitalda yaptırıyor acaba kendi muayene ücreti ve doğum ücretini bilen var mı
June6 Melooom0203 2000 olmuş dün eşim aradı da öyle demiş doğuma da 35 bin demiş park hospital mi o mu diye kıyas yapmak için merak etmiştim de çok teşekkür ederim🙏🏻
ahsenimdeahsenim Sngl-Dnz sezeryan 40 bin diye biliyorum.ben ercan comerte gidiyorum.allah nasip ederse ona olacagim sezeryanimi
Sngl-Dnz ahsenimdeahsenim yaa baya yükselmiş en son sorduğumda 30 binde bende doğumu meral keskiye düşünüyorum telefondan fiyat bilgisi verilmiyormuş bakalım rabbim sizinde sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah
Sngl-Dnz ahsenimdeahsenim urfada sordum 17 bin dediler 2 kattan daha fazla ücret farkı var arada işte ama yol çok uzak olmasa oraya gitcektimde dönüşü 2 saatlik yolu dikişli gelemem diye vazgeçtim raabim hayırla kucağımıza almayı nasip etsin 🤲
ahsenimdeahsenim Sngl-Dnz denk geldim urfada sezeryan olup gelene .ucret fazla ama devlette mahremiyete hic onem verilmiyor
kerimata1303 Sngl-Dnz normal doğum 37 bin sezaryen 43 bin geçen hafta sordum Ercan beye gidiyorum muayene ücreti 1800 tl park hospitalde